Rohkema info nägemiseks:

KAITSEINGEL OÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1627; jälgijaid - 4. Arvustusi - 5; Artikleid 5+ "Kirjuta KAITSEINGEL OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast Kaitseingel OÜ juurde, kus puhtus ületab ootusi. Üle 25 aasta oleme olnud puhtuse kaitsjad, pakkudes laia valikut tooteid ja teenuseid, mis on mõeldud teie keskkonna uuele puhtuse tasemele viimiseks. Meie kvaliteedile pühendumus on teinud meist usaldusväärse partneri kontori- ja tootmisalade laitmatu seisukorra hoidmisel, tagades, et iga nurgake hiilgab suurepärasusest.

Meie veebipood, Koristama.ee, on meie pühendumuse tunnistajaks parimate puhastuslahenduste pakkumisel. Alates meie põrandapesumasinad (floor cleaning machines) robustsest efektiivsusest kuni meie FOEN lõhnad (FOEN scents) õrnade aroomideni, me rahuldame iga puhastusaspekti. Meie valik pesugeelid (washing gels) ja puhastuskeemia (cleaning chemicals) on formuleeritud, et võidelda kõige raskema mustusega, jättes pinnad laitmatult puhtaks ja hügieeniliseks.

Zvizzer toodete ametliku importijana toome teieni puhastustehnoloogia tipptaseme. Meie parimad valikud, sealhulgas ZVIZZER PC 5000 Pre Cut ja HC Heavy Cut 4000, on professionaalide seas lemmikud nende võrdlematute tulemuste tõttu. Olgu teil vaja isiklik hügieen (personal hygiene) tooteid või soovite oma ruumi värskendada meie õhuvärskendajad (air fresheners), meil on kõik vajalik, et hoida puhas ja kutsuv õhkkond.

Meie ekspertiis ei lõpe toodetega. Kaitseingel OÜ on ka puhastustööstuse teadmiste majakas, pakkudes põhjalikke puhastusteenused (cleaning services) ja koolitus (training) neile, kes soovivad selles valdkonnas silma paista. Alates ehitusjärgsest koristusest kuni pehme mööbli puhastamiseni, meie teenused on meie missiooni peegeldus pakkuda suurepärasust igas pühkimises.

Investeerige kvaliteeti Kaitseingel OÜ puhastusteenustega ja kogege erinevust, mida professionaalne hoolitsus võib pakkuda. Meie allahinnatud tooted (discounted products) pakuvad võimalust kõigile nautida esmaklassilist puhastust taskukohase hinnaga. Liituge meie teekonnaga puhtama, helgema tuleviku poole.

Küsimuste ja tellimuste jaoks võtke meiega ühendust aadressil merili@koristama.ee või helistage meile numbril 55544814. Jälgige meid Facebookis aadressil Koristama, et olla kursis meie uusimate toodete ja pakkumistega. Puhtus on vaid ühe klikiga kaugusel Kaitseingel OÜ-ga.

Uuri lisaks!

KAITSEINGEL OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Sirly H.

Meie kontori pinnad säravad alati puhtusest ja nende meeskond on alati professionaalne ja sõbralik.

- Mait E.

Profi Tarvikute e-poest leidsin täpselt vajalikud vahendid kodukoristuseks.

- Karel M.

Tellisin eripuhastustööna pehmemööbli puhastuse ja tulemus ületas kõik ootused! Meeskond oli kiire, professionaalne ja tulemus oli laitmatu.

5 põhjust, miks professionaalne kontorikoristus tõstab tootlikkust

Töökoha tootlikkus on äriedu jaoks kriitiline tegur. Üks tihti tähelepanuta jäetud aspekt, mis võib tootlikkust oluliselt mõjutada, on kontori keskkonna puhtus. KAITSEINGEL OÜ mõistab puhta tööruumi tähtsust ja kuidas see võib suurendada teie meeskonna efektiivsust ja väljundit. Siin on viis veenvat põhjust, miks professionaalne kontorikoristus on investeering, mis tasub end ära tootlikkuse kasvus. 1. Tervislikum töökeskkond Regulaarne professionaalne puhastus aitab minimeerida kontoris bakterite ja viiruste esinemist. See on oluline haiguste leviku vähendamiseks, mis võib viia tervema

Dropdown

kõik artiklid

Ultimaatne juhend ehitusjärgseks koristuseks

Pärast seda, kui tolm on langenud ja viimane nael on sisse löödud, algab tõeline töö. Ehitusjärgne koristus on kriitiline samm ehitusplatsi muutmiseks puhtaks k
ssb.ee
Pärast seda, kui tolm on langenud ja viimane nael on sisse löödud, algab tõeline töö. Ehitusjärgne koristus on kriitiline samm ehitusplatsi muutmiseks puhtaks kommerts- või eluruumiks. See ei ole ainult esteetika küsimus; see on oluline ohutuse, funktsionaalsuse ja uute kasutajate ruumi ettevalmistamise osas. Professionaalsed ehitusjärgsed koristusteenused on hädavajalikud ohtlike materjalide ja prahi eemaldamiseks, mis võivad kujutada endast ohtu tervisele ja ohutusele. Põhjalik koristus tagab, et hoone on mitte ainult visuaalselt meeldiv, vaid ka turvaline ja elamiskõlblik. Ehitusjärgne

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.