Rohkema info nägemiseks:

MINIX OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 696; jälgijaid - 6. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta MINIX OÜ kohta arvamuslugu!"

MINIX OÜ hetkeolukord

Juba 696 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

Minix OÜ põhitegevusalaks on meenemedaliautomaatide tootmine ja meenemedalite müük. Ettevõte on paigaldanud Eesti vaatamisväärsuste asukohtadesse meenemedaliautomaadid ja mündipressid.

2022. aastal hakkas vaikselt taastuma turismi turg. Kuid oma jälje jättis Venemaa sõda Ukrainaga. Muutsime oma müügiautomaate kaasaegsemaks. Paljudele seadmetele paigaldasime kaarimakse võimaluse.

Alustasime uue lisa tegevusega, golfi pro teenuse pakkumisega.

OÜ Minix juhatuses on üks liige, kes töötab osaühingus. Juhatuse liige ei saa tasu juhatuses kohustuste täitmise eest. Keskmine töötajate arv 2022. aastal oli 1.

MINIX OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.