Rohkema info nägemiseks:

KARDIS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1646; jälgijaid - 22. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta KARDIS OÜ kohta arvamuslugu!"

KARDIS OÜ hetkeolukord

Juba 1646 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 22 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga ja kommenteeritud 14 korda.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Kardis pakub erinevaid teenuseid, kuid nende sisu ei muutu alates 1992. aastast: ettevõtjate ja finantsspetsialistide täiendkoolitus, maksunõustamine, nõuastamisabi majandus-, raamatupidamis- ja äriõiguse alal, mis on suunatud vene keelt kõnelevatele

Eesti ettevõtjatele ja ettevõtete juhtkonnale. Teenus on soodne ning vormilt massiline.

OÜ Kardis ilmutab alates aastast 1997 ajakirja «Nalogi ja buhutsjot. Ekspress-konsultatsija», millele lisandub teenuste pakett (tasuta konsultatsioonid raamatupidajale ja ettevõtte juhile).

Alates 1995. aastast tegutseb Tallinnas Raamatupidajate Klubi, Narvas on ettevõtte filiaal.

Klubi on koolitustegevuse osa, reglemendi kohaselt toimuvad Klubi kohtumised 2 korda kuus ja esinejateks on tunnustatud eriala spetsialistid, riigiametnikud, järelevelve organite esindajad, finants- ja krediidiasutuste esindajad. Klubis on esindatud u 100

Tallinna, Harjumaa, Ida-Virumaa ja ka muude Eesti piirkondade ettevõtete esindjaid.

Alates 2020.aastast toimuvad Klubi istungid online-reziimis. Aastast 2023 korraldame Klubi kohtumisi hübriid-formaadis, ehk koos traditsiooniliste koohtumistega Kardise ruumides toimub online-edastamine.

Alates 1993. aastast toimuvad koolitused sagedusega kolm kuni seitse koolitust kuus, kus esinevad Maksu- ja Tolliameti spetsialistid ja kõrgemad ametnikud, õigusaktie autorid, oma ala tipp-asjatundjad, teemadeks on ettevõtjate jaoks kuumemad probleemid.

Märtsis 2015 on OÜ Kardis registreeritud EHIS-es Täiskasvanute täiendkoolitusasutusena. EHIS ID 178968, jätkame sama tegevust vastavalt uuenenud Täiskasvanute koolituse seadusele. Vastavalt seadusele on esitatud ka majandustegevusteade.

Koolitustegevus peetakse süsteemsete kursuste vormis, mille edukal läbimisel vastavalt saavad osalejad kas tunnistused või tõendid. Toimuvad ka temaatilised erialased seminarid ja infopäevad, mida peavad eriala tunnustatud spetsialistid (audiitorid, juristid, raamatupidajad), kui ka riigiiametnikud (muuhulgas EMTA pea- ja juhtivspetsialistid, ministeeriumide ja riigisasutuste esindajad).

Alates 2004.a kuni tänapäevani OÜ Kardis on koolitajate esindajaks Eesti

Raamatupidajate Kogu Kutsekomisjonis.

2010. aastast on OÜ Kardise koolitused tunnustatud Töötukassa poolt pakutava meetme „Töötu Koolituskaart“ raames, antud projekti raames said täiendkoolitust ning ka 2021. aastal jätkuvalt koolitasime muuhulgas ka töötuid. Pandeemiaga seoses on ka koolitused üleviidud online-sse, kuid samuti on taastame traditsioonilist koolituse vormi ruumides, säilitades online-formaati, et kaasata võimalikult palju osalejaid.

2018.aastal on Kardis OÜ saanud PPA tegevusluba Usaldusfondide ja äriühingute teenuse osutamiseks nr FIO000233, mille raames ettevõtjatele õigusabi- ja -tugiteenuseid: ettevõtte registreerimine ja likvideerimine, osutame osakapitali muutmine, elektroonse aruandluse esitamine, ettevõtte registriandmete muutmine, õigusnõustamine.

2019.aastal jätkas ettevõte teenuse osutamist.

Kardis OÜ jurist on läbinud Tartu Ülikooli DPO ehk Andmekaitse spetsialisti/ekspesti koolituse ning on saanud vastava tunnistuse ning 2019.aastal on läbiviidud andmekaitseteemalisi koolitusi ning seminaare. Aastatel 2020-2022 informeerisime koolituste ja ajakirja läbi antud valdkonnas toimuva kohta.

2022.aastal tegutses ettevõte sarnaselt astaga 2021: koolitused on üleviidud online-reziimi (ostetud on laiem ZOOM-keskkonna kasutamise luba). Toimus reorganiseerimine - on suletud Narva esindus, kuid kliendid on jätkuvalt osalemas nii koolitustel, kui ka Klubi istungitest tänu online-reziimile.

KARDIS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.