Rohkema info nägemiseks:

RAFIMI OÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume peeneid lilleseadeid ja usaldusväärseid kullerteenuseid igaks sündmuseks.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

RAFIMI OÜ usub, et lilled on rohkem kui lihtsalt osa loodusest; need on vahend, mille kaudu emotsioonid saavad õitseda ja kasvada. Meie missioon on lihtne, kuid sügav: pakume suurepäraseid lilleseadeid ja usaldusväärseid kullerteenuseid igaks sündmuseks. Õrnast kroonlehtede sosinast kuni värvide elava koorini, meie lilleaksessuaarid on loodud südame sügavaimate tunnete edastamiseks.

Kui ilu asjatundjatena oleme valinud välja parimad lilled, et luua suurepäraseid kimpe, mis räägivad enda eest. Olgu selleks rõõmus pulmatseremoonia meie pruudikimpudega, leinamine meie leinakimpudega või lihtsalt tubade kaunistamine, meie lilleseaded on loodud iga hetke täiustamiseks.

Meie pühendumus suurepärasusele ulatub kaugemale meie seadete esteetikast. Mõistame, et lille teekond meie poest teie ukse taha on sama tähtis kui õis ise. Seetõttu pakume esmaklassilist lillekulleri teenust, tagades, et teie lillekingitused saabuvad sama värskete ja elujõulistena nagu need esmalt korjati.

Oma tiiva all hulga lillepoode omades oleme pühendunud muutma lillede müüki avastamise ja rõõmu kogemuseks. Meie lillekullerid ei ole lihtsalt transportijad; nad on rõõmu kandjad, armastuse saadikud ja kaastunde lähetajad. Nad liiguvad läbi linnade ja maapiirkondade, et tuua looduse olemus teieni.

RAFIMI OÜ-s me ei müü lihtsalt lilli; loome kogemusi, mis resoneerivad iga inimemotsiooniga. Meie loosung, 'Lase oma emotsioonidel õitseda!', võtab kokku meie visiooni puudutada elusid läbi lillede ajatu keele. Liitu meie teekonnaga ja lase meie kimpude loomulikul elegantsil muuta sinu erilised sündmused unustamatuteks mälestusteks.

Võtke meiega ühendust juba täna!

Kontakt:
+372 508 6346

RAFIMI OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Teele

Suurepärane teenindus ja tähelepanelik personal!

- Ain

Kaunid kimbud ja kiire kohaletoimetamine muudavad nad minu lemmikuks!

- Kaspar

Suurepärane lillepood, kus iga kord saan ainulaadse ja ilusa lilleseade.

RAFIMI OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Rafimi jätkas oma senist tegevust - lillede, taimede, seemnete ja väetiste jaemüüki. Töötajate arv 2022 aasta lõppedes oli 16 inimest ja aasta töötasu üldsumma moodustas 159,8 tuhat eurot. Juhatus on ühe liikmeline.

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas valida ideaalne pruudikimp?

Ideaalne pruudikimp on pulmaplaneerimise võtmelement, mis täiendab pruudi stiili ja üldist pulmateemat. See pole lihtsalt aksessuaar; see on isiklik avaldus ja
ssb.ee
Ideaalne pruudikimp on pulmaplaneerimise võtmelement, mis täiendab pruudi stiili ja üldist pulmateemat. See pole lihtsalt aksessuaar; see on isiklik avaldus ja traditsioon, mis rõhutab pruudi ilu, kui ta mööda vahekäiku kõnnib. Pruudikimp on rikas ajaloo ja sümbolismiga. See on komme, mis ulatub tagasi iidsetesse aegadesse, mil pruudid kandsid aromaatseid ürte, vürtse ja lilli, et peletada eemale kurje vaime ning sümboliseerida uusi algusi, viljakust ja truudust. Arvesta aastaaega Pruudikimbu valimisel on oluline arvestada oma pulma aastaaega. Hooajalised lilled tagavad mitte ainult

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.