Rohkema info nägemiseks:

PESTCONTROL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 830; jälgijaid - 10. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta PESTCONTROL OÜ kohta arvamuslugu!"

PESTCONTROL OÜ hetkeolukord

Juba 830 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 10 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus

OÜ Pestcontrol jaoks oli 2022.a. stabiilse tegevuse aasta. Müügitulu veidi suurenes võrreldes 2021.a.

Kahjuritõrje teenuse peamisteks klientideks on toiduainetetööstuse, jaekaubanduse, hulgikaubanduse ja hotellinduse ettevõtted. Väikses mahus teenindame ka eraisikuid. Kahjuritõrje mürkide ja -vahendite müüki teostame põhiliselt kahjuritõrje teenust ostvatele klientidele. Eraldiseisvat jaekaubanduse alast tegevust ei ole ning pole ka plaanis edaspidi välja arendada.

Tulud, kulud ja kasum 2022. aastal moodustas OÜ Pestcontrol müügitulu 200 364 eurot. OÜ Pestcontroli majandusaasta tulemuseks on müügitulujärgi 22 973 lisaks tuli tulu ka bürooks ostetud korteri müügist.

Personal

OÜ Pestcontrol keskmine töötajate arv majandusaastal oli 4 töötajat. 2022. aastal moodustasid ettevõtte palgakulud koos maksudega 57 075 eurot

Ettevõtte juhatuse liikmetele maksti tasusid summas 8 776 eurot.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks

OÜ Pestcontrol põhieesmärgiks järgmisel majandusaastal on säilitada aruandeperioodil saavutatud hea positsioon kahjuritõrje teenuse turul.

Veelgi enam soovime kontsentreeruda teenuse pakkumisele mitte niivõrd kauba müügile. Teenuse kõrge kvaliteet ja meiepoolne garantii tehtud tööle on eelduseks, et vaatamata kasvavale konkurentsile on reaalne võetud ülesanded täita.

PESTCONTROL OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.