Rohkema info nägemiseks:

TEJA OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme Teie usaldusväärne partner arstiriistade valdkonnas, pakkudes laia valikut kvaliteetseid tooteid, alates diagnostikaseadmetest kuni meditsiiniliste tarvikuteni.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie ettevõte on pühendunud tervise ja meditsiini valdkonnale ning meie meeskond koosneb professionaalidest, kellel on sügav mõistmine ja kogemus arstiriistade müügi valdkonnas. 

Meie tegevusala: Arstiriistade müük

Meie põhitegevuseks on arstiriistade müük, mis hõlmab laia valikut meditsiiniseadmeid ja -tarvikuid. Meie kataloog sisaldab kõike alates stetoskoopidest ja vererõhumõõtjatest kuni kirurgiliste instrumentide ja laboriseadmeteni. Meie eesmärk on pakkuda klientidele mitmekülgset valikut, et rahuldada nende erinevaid vajadusi ja aidata neil pakkuda parimat võimalikku meditsiinilist hooldust.

Miks valida meid?

Meie ettevõte eristub oma pühendumusest kvaliteedile ja klienditeenindusele. Oleme pidevalt kursis uusimate meditsiinitehnoloogiliste arengutega ja töötame tihedalt koostööd teiste juhtivate tootjate ja tarnijatega, et tuua turule parimad tooted. Lisaks pakume klientidele professionaalset nõustamist, mis aitab neil teha teadlikke otsuseid oma meditsiiniseadmete vajaduste osas.

Kokkuvõttes oleme ettevõte, kes jagab kirge meditsiini ja tervise vastu ning kes teeb kõik endast oleneva, et pakkuda klientidele tipptasemel arstiriistu ja -tarvikuid. Oleme uhked oma meeskonna ja kogemuste üle ning oleme valmis olema teie usaldusväärseks partneriks meditsiinivaldkonnas.

Võtke meiega ühendust:

+372 5691 2123

TEJA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Liina T.

Suurepärased arstiriistad ja kiire tarne!

- Kaidi M.

Täname hea teeninduse eest!

- Mark S.

Klienditeenindus oli sõbralik ja asjatundlik.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Vereanalüüs uuel tasemel: Nutikad laboriseadmed täpsemate tulemuste saavutamiseks.

Meditsiin on alati tuginenud laboratoorsetele uuringutele, et saada teavet patsientide tervisliku seisundi kohta. Vereanalüüs on üks kõige levinumaid diagnostilisi tööriistu, mis võimaldab arstidel saada teavet vererakkude, hormoonide, lipiidide ja paljude teiste näitajate kohta. Kuid tänapäeva kiiresti arenevas tehnoloogilises maailmas toob nutikas laboritehnoloogia vereanalüüsi täiesti uuele tasemele, võimaldades täpsemate tulemuste saavutamist ja patsientidele paremat ravi. Automatiseeritud laboriseadmed Traditsiooniline vereanalüüs hõlmab labori tehnikute käsitsi läbiviidavaid

Dropdown

kõik artiklid

Skalpellist robootikani: Tuleviku kirurgia tööriistad ja tehnoloogiad

Kirurgia on alati olnud meditsiini oluline osa, kuid viimastel aastakümnetel on meditsiinitehnoloogia revolutsioon muutnud kirurgia viisi, kuidas arstid teevad
ssb.ee
Kirurgia on alati olnud meditsiini oluline osa, kuid viimastel aastakümnetel on meditsiinitehnoloogia revolutsioon muutnud kirurgia viisi, kuidas arstid teevad operatsioone ja ravivad patsiente. Skalpellide ja käsitööriistade asemel astub järjest enam esiplaanile kaasaegne tehnoloogia, mis hõlmab roboteid, minimaalselt invasiivseid meetodeid ja virtuaalset reaalsust. Selles artiklis vaatleme, kuidas tulevikus võivad kirurgid kasutada edasijõudnud tööriistu ja tehnoloogiaid. Robootilised abilised kirurgias Üks märkimisväärne areng on robotkirurgia kasvav populaarsus. Robotkirurgia kasutab

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.