Rohkema info nägemiseks:

METRA AP OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Autokeretööd, värvitööd, klaasivahetus ja üldine hooldus kasutades Standox tehnoloogiat ning materjale.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Iga teekonna südames on sõiduk, mille eest tuleb hoolt kanda, ja METRA AP OÜ mõistab seda paremini kui keegi teine. Meie pühendumus autokeretöödele ja sõiduki hooldusele ei seisne ainult teenuste pakkumises; see on usalduse ja kindlustunde sisendamine igasse juhti, kes meie poole abi järele pöördub.

Alates hetkest, kui kogete kahetsusväärset õnnetust või märkate oma autos esimesi kulumise märke, on meie kogenud spetsialistide meeskond siin, et taastada teie sõiduk endises hiilguses. Kasutades tuntud Standoxi brändi tehnoloogiat ja materjale, oleme spetsialiseerunud autokeretöödele, sealhulgas paneelide vahetusele ja väikeste mõlkide eemaldamisele meie Spotter-tehnikaga. Me ei paranda ainult; me muudame teie sõiduki, pöörates tähelepanu igale detailile.

Meie tipptasemel värvitööd ei ole lihtsalt parandus; need on kvaliteedi ja vastupidavuse avaldus. Meie enda värvilaboris segatud ja kontrollitud keskkonnas peale kantud värvitöö tagab, et teie sõiduk mitte ainult ei sära, vaid peab ka ajaproovile vastu. Ja lisasära saamiseks toovad meie poleerimisteenused tagasi läike, tagades muljetavaldava ja pikaajalise viimistluse.

Kuid meie ekspertiis ei lõpe sellega. Oleme ka teie esmane sihtkoht autoklaaside müügi ja paigalduse osas, käsitledes kõike alates tuuleklaasidest kuni akendeni täpsuse ja hoolitsusega. Kui on vaja tegeleda kahjude käsitlemisega, usaldage meid protsessi hõlpsalt läbima, tagades teie meelerahu.

Mõistes usaldusväärsuse tähtsust, pakume põhjalikku sõidukite hooldust ja remonti, sealhulgas sõidukorrasoleku teste ja traktorite tehnilisi ülevaatusi. Meie pühendumus teie sõiduki jõudlusele ja ohutusele on kõikumatu ning meie teenused on loodud kõigi teie autovajaduste rahuldamiseks.

Asudes mugavalt Kuressaare Haigla taga, on METRA AP OÜ rohkem kui lihtsalt teenusepakkuja; me oleme teie partner autoteekonnal. Külastage meid või võtke ühendust meie pühendunud meeskonnaga, et saada isikupärastatud pakkumine, mis toob teie sõiduki tagasi täiuslikku seisukorda ja välimusse. Lähme koos lisamiili.

Võtke meiega täna ühendust – sest iga teekond väärivad autot, mida hoitakse eksperdi oskuste ja kirega.

METRA AP OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kertu M.

Suurepärane teenindus ja tähelepanelik meeskond!

- Mart R.

Metra AP OÜ muutis mu auto uueks, tänan!

- Priit T.

Hoolikas ja asjatundlik remont, suur tänu!

METRA AP OÜ tegevusaruanne 2022

Metra AP OÜ on äriühing, mis pakub klientide sõidu- ja veoautodele, bussidele ning traktoritele teenuseid: (cid:127) hooldus ja remonditööd (cid:127) tehnoülevaatus (sõiduautodele, traktoritele) (cid:127) pleki- ja värvitööd (värvimine kambris, kerevenitus) (cid:127) klaaside müük ja paigaldus (cid:127) lukksepatööd (cid:127) diagnostika ja reguleerimine, elektritööd (cid:127) autotarvikute ja –varuosade müük (cid:127) mootori- ja käigukasti remont (cid:127) rehvitööd ja rehvid (cid:127) konditsioneeride kontroll ja täitmine (cid:127) kahjukäsitlus koostöös erinevate kindlustusfirmadega (IF,

Dropdown

kõik artiklid

Millised märgid viitavad sellele, et Sinu auto vajab professionaalset keretööd?

Autokeretöö ei ole ainult esteetika küsimus; see on kriitiline osa teie sõiduki terviklikkusest ja ohutusest. Regulaarne hooldus ja õigeaegsed parandused on häd
ssb.ee
Autokeretöö ei ole ainult esteetika küsimus; see on kriitiline osa teie sõiduki terviklikkusest ja ohutusest. Regulaarne hooldus ja õigeaegsed parandused on hädavajalikud, et hoida teie autot parimas seisukorras ja säilitada selle väärtust. Nähtavad mõlgid ja kriimustused Isegi väikesed mõlgid ja kriimustused võivad põhjustada suuremaid probleeme, kui neid ei käsitleta. Need võivad kahjustada kaitsevärvikihti, põhjustades roostet ja nõrgendades auto struktuurilist terviklikkust. On oluline hinnata kahjustuse mõju teie auto ohutusele ja sooritusvõimele. Professionaal aitab kindlaks teha, kas

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.