Rohkema info nägemiseks:

FROZEN.BRO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie eriala on külmutatud hinkaalide ja sõrnikute valmistamine, pakkudes traditsioonilist maitset kaasaegse mugavusega.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast FROZEN.BRO OÜ maailma, kus rikkalikud Gruusia kulinaarsed traditsioonid on ajas külmunud, valmis nautimiseks teie kodu mugavuses. Meie teekond algas lihtsa missiooniga: spetsialiseeruda külmutatud hinkalite ja pelmeenide loomisele, pakkudes traditsiooni maitset tänapäeva kiire elutempo nõudmistega.

Meie allkirjatoidud, nagu robustne Hartšo ja isuäratav khinkali, on valmistatud suurima hoolega, tagades, et iga amps viib teid gastronoomilisele reisile Gruusia südamesse. Pakume erinevaid maitseid, klassikalistest lihatäidisega hõrgutistest kuni taimsete valikuteni, igaüks tunnistus rikkalikust kulinaarsest pärandist, mida me hindame.

FROZEN.BRO OÜ-s usume toidu jõusse inimesi ühendada. Meie külmutatud hinkalid ja pelmeenid ei ole lihtsalt toidukorrad; need on kogemused, mida jagada ja nautida sõprade ja perega. Meie toodetega saate Nautida Traditsiooni ja Pakkuda Mugavust igal koosviibimisel või lihtsalt nautida isiklikku kulinaarset õndsust.

Meie pühendumus kvaliteedile ja autentsusele on kõikumatu. Kasutame ainult parimaid koostisosi, mis on hoolikalt valitud nende värskuse ja maitse järgi. Meie retseptid on aja jooksul täiustatud, püsides truud algsetele meetoditele, samal ajal omaks võttes innovatsiooni, mis võimaldab meil neid ajatuid roogasid teie lauale kergusega tuua.

Uurige meie valikut ja leidke oma lemmik. Olgu selleks mugavust pakkuv aurav kauss Hartšot või meie khinkali rahuldav keerukus, iga toode on Gruusia vaimu tähistamine. Liituge meiega sel maitsval teekonnal ja muutke iga söögikord meeldejäävaks sündmuseks.

Jälgige meid sotsiaalmeedias, et olla kursis meie viimaste pakkumistega ja liituda FROZEN.BRO OÜ perega. Nautida Traditsiooni, Pakkuda Mugavust – see pole lihtsalt meie loosung; see on meie lubadus teile.

Täname, et valisite FROZEN.BRO OÜ. Ootame võimalust pakkuda teile parimat Gruusia külmutatud hõrgutisi.

FROZEN.BRO OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Tõnis

Soovitan kõigile!

- Kati

Lihtne, kuid maitsev.

- Liina

Mulle meeldis!

Käsitööna valmistatud külmutatud hinkaalide kunst

Hinkaalid, vähemtuntud sugulased kuulsamatele pelmeenidele nagu raviolid või pierogid, on kulinaarne aare, mis pärineb mägipiirkondadest, kus südamlikud ja rahuldustpakkuvad toidud on kultuuriline norm. Need maitsekate koostisosadega täidetud tainataskud ei ole lihtsalt toit; need on rikkalike kulinaarsete traditsioonide tunnistajad, mis on põlvest põlve edasi antud. Juurtega traditsioonis, hinkaalid on rohkem kui lihtsalt roog; need on pere, kogukonna ja ühiste söögikordade rõõmu tähistamine. Iga hinkal on pärandi lugu, mida on hoolikalt käsitsi valmistatud, et tuua inimesi kokku söögilaua

Dropdown

kõik artiklid

Hinkaalid: Mida nad endas kujutavad?

Gruusia köök on tuntud oma mitmekesisuse ja maitserohkuse poolest ning üks selle köögikunsti varjatud aardeid on hinkaalid. Hinkaalid on traditsioonilised  taig
ssb.ee
Gruusia köök on tuntud oma mitmekesisuse ja maitserohkuse poolest ning üks selle köögikunsti varjatud aardeid on hinkaalid. Hinkaalid on traditsioonilised  taignakotikesed, mis on täidetud erinevate maitserikaste täidistega. Hinkaalide taigna valmistatakse tavaliselt nisujahust ja veest, luues pehme ja elastse tekstuuriga ümbrise. Täidised varieeruvad aga sõltuvalt piirkonnast ja kohalikust maitsest. Mõned levinumad täidised hõlmavad hakkliha, köögivilju, seeni, juustu ja muid maitsvaid koostisosi.  FROZEN.BRO uhkuseks on meie külmutatud hinkaalide valmistamine vaid kõrgeima kvaliteediga

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.