Rohkema info nägemiseks:

ESPAK TARTU AS

3
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Spetsialiseerume ehitus- ja sisustusmaterjalide jaemüügile ning hulgimüügile, pakkudes laia valikut kvaliteetseid tooteid alates rauakaupadest ja viimistlusmaterjalidest kuni sanitaartehnika, elektrikaupade ja aiatoodeteni.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Espak Tartu AS on usaldusväärne ehitus- ja sisustusmaterjalide jae- ning hulgimüügiga tegelev ettevõte, kes on pühendunud klientidele parimate kvaliteediga ehitus- ja remonditooteid ning teenuseid pakkuma. Meie missiooniks on muuta kodu rajamine ja renoveerimine nauditavaks ning stressivabaks kogemuseks, pakkudes laias valikus kvaliteetseid ja kaasaegseid tooteid.

Meie Tootevalik:

  1. Rauakaubad: Espak Tartu AS pakub mitmekesist valikut rauakaupu, olgu selleks siis ehitusmetallid, kinnitusvahendid või muud rauatooted. Kõrge kvaliteet ja vastupidavus tagavad ehitiste stabiilsuse ja vastupidavuse.

  2. Viimistluskaubad: Oleme spetsialiseerunud erinevate viimistlusmaterjalide nagu värvide, tapeetide, plaatide ja põrandakattematerjalide pakkumisele. Meie valik võimaldab teil luua just sellise interjööri, millest olete unistanud.

  3. Üldehitus: Espak Tartu AS pakub laia valikut üldehitusmaterjale, alates betoonist ja ehitusplokkidest kuni erinevate tihendusmaterjalideni. Meie tootevalik katab kõik vajaliku, et rajada vastupidavaid ja kvaliteetseid ehitisi.

  4. Aiatarbed ja Kodukaubad: Meie aia- ja kodukaupade valik hõlmab kõike vajalikku aia kujundamiseks, alates aiamööblist kuni taimede hooldustoodeteni. Espak Tartu AS aitab teil luua unikaalseid ja hubaseid väliruume.

  5. Küte ja Ventilatsioon: Pakume mitmesuguseid kütte- ja ventilatsioonilahendusi, mis tagavad teie kodu mugavuse ja energiatõhususe. Meie eksperdid aitavad teil valida õige süsteemi vastavalt teie vajadustele ja eelarvele.

  6. Elektrikaubad ja Valgustid: Espak Tartu AS pakub laia valikut elektrikaupu ja valgusteid, mis vastavad kõrgeimatele standarditele. Kaasaegsed ja energiasäästlikud valgustid aitavad teil luua õdusat atmosfääri igas ruumis.

  7. Sanitaartehnika: Meie sanitaartehnika valik vastab kõrgeimatele hügieeni- ja ohutusstandarditele. Pakume erinevaid tualette, valamuid, dušikabiine ja tarvikuid, mis aitavad teil luua luksusliku vannitoa.

  8. Tööriistad: Espak Tartu AS pakub professionaalseid ja vastupidavaid tööriistu, mis on hädavajalikud iga ehitusprojekti jaoks. Meie valikust leiate kõik vajaliku, et teha oma ehitus- või remonditööd lihtsaks ja efektiivseks.

Olenemata sellest, kas plaanite kodu renoveerimist või uue ehitise rajamist, on Espak Tartu AS teie usaldusväärne partner. Meie kogenud meeskond on alati valmis nõustama teid õigete toodete valikul ja pakkuma professionaalset abi teie projektide elluviimisel.

Tutvuge tootevalikuga juba täna!

E-POOD

ESPAK TARTU AS kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaanus O.

Suurepärane valik ja kiire tarne.

- Kairi T.

Leidsime siit renoveerimisprojektiks kõik vajaliku.

- Mart B.

Klienditeenindus oli viisakas ja tootevalik täitis kõik nõuded.

ESPAK TARTU AS tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus AS Espak Tartu on 100% eestimaisel kapitalil põhinev, eelkõige ehitus- ja sisustuskaupade jae- ja hulgimüügiga tegelev ettevõte, vähesel määral tegeletakse ka ettevõttele kuuluvate mitteeluruumide rentimisega. Tegevuskohaks oli ja on Turu 24/Rebase 16, Tartus. 2022 aastal jätkus AS Espak Tartu traditsiooniline äritegevus. Äritegevuse ülevaade 2022 aastal moodustas AS Espak Tartu müügitulu 10 908 205 eurot ja 2021 aastal oli müügitulu 9 522 857 eurot. Müügitulu suurenes 2022 aastal eelmise aastaga võrreldes 14,9 % ja 2021 aastal eelmise aastaga võrreldes 10,4%. Olulisi uurimis-

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas teha nutikalt aiatöid aastaajast sõltumata?

Aastaringne aiatööde nõudlus muudab meie väliruumi haldamise tõeliseks väljakutseks. Kas kevadel istutate õisi, suvel rajate aiaunelmate oaasi, sügisel koristat
ssb.ee
Aastaringne aiatööde nõudlus muudab meie väliruumi haldamise tõeliseks väljakutseks. Kas kevadel istutate õisi, suvel rajate aiaunelmate oaasi, sügisel koristate lehti või talvel valmistate aeda ette järgmiseks hooajaks, on oluline omada õigeid tööriistu, mis teevad aiatööd tõhusaks ja nauditavaks. Espak Tartu AS on teie usaldusväärne partner aiatööriistade maailmas, pakkudes laia valikut kvaliteetseid tööriistu, mis aitavad teil igal aastaajal saavutada suurepäraseid tulemusi. Kevad on aeg, mil aed ärkab ellu ja vajab hoolt. Espak Tartu ASi kauplusest leiate laia valiku tööriistu, alustades

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.