Rohkema info nägemiseks:

HORVEIT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2798; jälgijaid - 43. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta HORVEIT OÜ kohta arvamuslugu!"

HORVEIT OÜ hetkeolukord

Juba 2798 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 43 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,6 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus

Horveit OÜ on 1997 aastal asutatud eesti erakapitalil põhinev ettevõte.Ettevõtte põhitegevusalaks on riidekudumine ja tööstuskaupade jae-ja hulgimüük, alates 2003.a. väärismetalli ja vääriskive sisaldavate juveelitoodete jaemüük. Kogu tootmine toimub kohapeal Tallinnas asuvas õmblusvabrikus, millega kindlustame paindliku tööstiili ja kõrge kvaliteedi. Horveit OÜ toodab

NaturalStyle kaubamärgi all tooteid looduslikest materjalidest lastele ja täiskasvanutele, kasutades kaasaegsed seadmed juhtivatelt Euroopa tootjatelt. 2014. aastal novembris ettevõtte sai „Eesti eduka ettevõtte 2014. aasta sertifikaadi“.

Ülevaade olulistest sündmustest majandusaastal

Tootmise tõhususe eesmärgil 2022. aastal viidi läbi firma jaotust kaheks. Kõik poed, vara ja tooted olid edasi antud firmale Natural Style.

Firma Horveit juhtkonna arvates tõhustab see poodide tööd ning naruraalsest toormaterjalist tehtud rõivade ja aksessuaaride tootmist. Vastavalt 2023. aasta töötulemustele on oodata tulu firmas Horveit.

2022 aastal ettevõtte internetilehekülg oli moderniseeritud ja täiustatud, mis avaldab võimaluse ettevõtte edasiseks arenguks e-kaupluste turul.

Investeeringud 2022.a. investeeriti põhivaradesse 139088 eurot.

Tulud, kulud ja kasum

Horveit OÜ realiseerimise netokäive 2022.aastal moodustas 693647eurot.

Vauutakursside muutumise risk

Ettevõtte valuutariski vältimise põhiinstrumendiks on lepingute europõhisus. Ettevõtel puuduvad olulised kohustised ja nõuded muudes valuutades. Seetõttu valuukurside muutumise risk on madal, mis ei avalda olulist mõju ettevõtte tulemusele.

Personaal 2022 aastal ettevõttes töötas 15 inimesed, kellele arvestati palka kokku summas 194 tuhat eurot.

HORVEIT OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.