Rohkema info nägemiseks:

TULU PH OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
24h lukuabi, Lukkude hulgimüük, lukkude paigaldus, Võtmete valmistamine, Autouste avamine, lukkude avamine, autolukkude avamine, autoukse avamine, Koodlukud, fonolukusüsteemid

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie ettevõte on spetsialiseerunud lukkude ja turvamehhanismide valdkonnas ning pakub laia valikut teenuseid, et tagada teie kodu, büroo või sõiduki turvalisus. Meie meeskond koosneb kogenud ja professionaalsetest lukkseppadest, kes on pühendunud teie turvalisuse tagamisele igal ajal.

Meie tegevusala hõlmab mitmeid olulisi teenuseid, sealhulgas 24-tunnist lukuabi, lukkude hulgimüüki, lukkude paigaldust, võtmete valmistamist, autouste avamist, lukkude avamist, autolukkude avamist, autoukse avamist, koodlukkude paigaldust, fonolukusüsteemide hooldust ja paigaldust, rattalukkude müüki ja paigaldust, turvauste ja metalluste paigaldust ning puituste ja puitakende hooldust ja paigaldust.

Oleme uhked pakkuda 24/7 lukuabi, mis tähendab, et saate meiega alati ühendust võtta, kui tekib lukuprobleeme, olenemata kellaajast. Meie eesmärk on pakkuda kvaliteetseid ja usaldusväärseid lukkude ja turvateenuseid, mis aitavad teil end turvaliselt tunda. Teie turvalisus on meie prioriteet, ja meie meeskond on valmis teie abistamiseks igal ajal, kui seda vajate.

Võtke meiega ühendust!

Vaata rohkem

TULU PH OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Anna K.

Kutsusin ettevõtte hädaabiteenust kasutades, kui olin end välja lukustanud. Lukksepad olid kiired ja professionaalsed ning avasid ukse ilma igasuguse vaevata.

- Merike O.

Tellisin kõrge turvalisusega lukusüsteemi paigaldamise oma ettevõttele, ja olen väga rahul tehtud tööga. Lukksepad olid väga asjatundlikud ja aitasid mul valida sobiva lahenduse.

- Juhan T.

Olen kasutanud ettevõtte lukksepatööde teenuseid mitu korda, ja igakord olen saanud suurepärast abi. Soovitan neid kõigile, kes vajavad lukksepatööde teenuseid.

TULU PH OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Tulu PH põhitegevusalaks on olnud tööstuskaupade hulgi- ja jaemüük. Ettevõtte tegevuspiirkonnaks on Eesti Vabariik: on avatud ühe töökohaga üks tööstuskaupade müügipunkt, põhiliselt lukkude- ja lukutoodete müügiks ning võtmete valmistamiseks. OÜ Tulu PH juhatus on üheliikmeline ning juhatajaks on Alar Zäuram. Ettevõtte on jätkuvalt tegutsev. Ettevõtte raamatupidamist registreeritakse läbi Merit Aktiva ja Merit Palk programmi.

Dropdown

kõik artiklid

5 märki, et peate oma kodu turvalukke uuendama

Koduomanikuna on teie kodu turvalisus ülioluline. Teie lukud on esimene kaitsejoon sissetungijate vastu, kuid need võivad aja jooksul vananeda või kuluda. Siin
ssb.ee
Koduomanikuna on teie kodu turvalisus ülioluline. Teie lukud on esimene kaitsejoon sissetungijate vastu, kuid need võivad aja jooksul vananeda või kuluda. Siin on viis märki, et on aeg oma kodu turvalukke uuendada. 1. Kulumine Kui teie lukkudel on nähtavaid kahjustusi, nagu rooste, praod või muu kulumine, võivad need olla avatud manipuleerimisele. Regulaarsed kontrollid aitavad neid probleeme varakult tuvastada. Võtme keeramine lukus ei ole ainult tüütu; see võib viidata sisemisele kulumisele, mis ohustab turvalisust. 2. Hiljutine murdvargus või turvarike Pärast murdvargust on oluline

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.