Rohkema info nägemiseks:

KOHTLA MODEL TÜH

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 258; jälgijaid - 3. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta KOHTLA MODEL TÜH kohta arvamuslugu!"

KOHTLA MODEL TÜH hetkeolukord

Juba 258 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Tegevusaruanne.

Tü Kohtla Model alustad oma tegevuse alates 27.03.1997 a . Põhiline tegevusaia on ; -metalkonstruksioonide valmistamine. -autotenindus (v.a. litsenseeritud alad) n -ehitustegevus ( v.a.litsenseeritud alad) Neto 136832 realisatsioon 2022aastai 150585 euro Realisatsioon toimus põhilise Ida Viru maakonnas. Teenidamise kvaliteedi parandamisega on plaanitud suurendada realiseerimine 2023 aastal 5 % võrra. Kasum 2022 aastal 13163uro jääb ettevöttes reserv katitali moodustamise .Juhatuse liige Roman Smeljov .

TÕ Kohtla Model alustad oma tegevuse alates 27.03.1997a. Põhiline tegevusala on: -metalkonstruktsioonide valmistamine -ehitustegevus (v.a. litsenseeritud alad) -autotenindus (v.a. litsenseeritud alad)

Neto realisatsioon 2022 aasta150585 euro.

Realisatsioon toimus põhiliselt Ida-Viru maakonnas.

Teenidamise kvaliteedi parandamisega on plaanitud suurendada realiseerimine 2023 aastal 5% võrra.

Kasum 2022 aastal 13163euro jääb ettevõttes reserv-kapitali moodustamise Juhatuse liige Roma Smelev. Palk 2022a 32782euro

Juhatuse deklaratsioon

TÜ Kohtla-Model juhatus deklareerid omavastutust raamutupidamise aastaaruande koostamise eest ja kinnitab et: - raamutupidamise aastaaruande koostamisel rakendatud arvestuspõhimõtted on vastavuses Eesti hea raamatupidamistavaga; - raamutupidamise aastaaruande kajastab õigesti ja õiglaselt TÜ Kohtla-Model finantssesundit, majandustuslemust ja rahavoogusid; -kõik aastaaruande koostamisperioodil selgunud oluliseld asjaolud on raamatupidamise aastaruandes nõuetekohaselt arvesse ja erisitatud; -TÜ Kohtla-Model on jätkuvalt tegutsev ettevõte.

Varud

Varud võetakse algselt arvele nende soetusmasumuses. Varude kuludesse kandmisel ja varude bilansilise väärtuse arvutamisel kasutatakse FIFO metoodit.

Varud hinnatakse bilansis lähtudes sellest, mis on madalam, kas soetusmaksumus või neto realiseerimisväärtus.

Nõuded ostjate vastu.

Nõuetene ostjate vastu kajastatakse ettvõtte tavapärase äritegevuse käigus tekkinud lühiajalis nõudeid. Nõuded ostjate vastu kajasttakse korrigeeritud soetusmaksumuses (nominaalväärtus miinus vajadusel tehtavad allahindlused).

Ida ostjate laekumata arveid hinnatakse eraldi. Varem alla hinnatud ebatõenäoliste nõuete.

Laekumist kajastatakse ebatõenäoliselt lekuvate nõuete kulu võhendamisena.

Lootused nõuded on kantud bilansist välja.

Arvestuspõhimõtete või informatsiooni esitusviisi muutused

REVISJONIKOMISJONI AKT tulundusuhistu Kohtla MODEL tegevuse kont rolli kohta

Rehvisjonikomisjoni kooseis: .Kazakevits Nadezda

KOHTLA MODEL TÜH kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.