Rohkema info nägemiseks:

VTA TEHNIKA AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1694; jälgijaid - 36. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta VTA TEHNIKA AS kohta arvamuslugu!"

VTA TEHNIKA AS hetkeolukord

Juba 1694 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 36 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,6 punktiga ja kommenteeritud 21 korda.

Tegevusaruanne 2023

VTA Tehnika AS on Eesti ettevõte, mis on asutatud 1996. aastal. Sellest ajast alates oleme pühendunud tõste- ja temperatuurikäsitluse seadmete maaletoomisele ning nendega seonduvate teenuste pakkumisele. Meie ettevõte on Soome firma VTA Tekniikka OY tütarfirma, mis tähendab, et meil on tugevad sidemed ja koostöösuhted Soome turuga.

Meie peamised esindused Eestis on Thermo King ja Palfinger kontsernid. Thermo King on üks juhtivaid temperatuurikäsitluse seadmete tootjaid maailmas, pakkudes lahendusi autodele, haagistele, bussidele, merendusele ja raudteele. Palfinger on samuti oma valdkonna juhtiv ettevõte, kes on spetsialiseerunud tõstetehnikale.

Meie ettevõtte infrastruktuur on muljetavaldav. Omame professionaalset remondi-, hoolduse- ja paigalduse töökoda, mille kogupindala on üle 2 100 m2. Töökoda tegeleb lisaks tõste- ja temperatuurikäsitluse seadmetega seonduvale ka haagiste, busside ning veokite hooldamise, remondi ning diagnostikaga. See tähendab, et meie klientidele pakutakse kõikehõlmavat teenust, mis hõlmab nii seadmete müüki kui ka nende hooldust ja remonti.

2023. aastal oli VTA Tehnika AS keskmine töötajate arv 18, töötajate palgafond 973 328 eurot, mis on märkimisväärne kasv võrreldes 2022. aasta 910 824 euroga. See näitab, et meie ettevõte on pidevas kasvus ja arengus, pakkudes oma töötajatele konkurentsivõimelist palka.

2023. aastal oli VTA Tehnika AS müügitulu 8,1 miljonit eurot, mis on samuti suur kasv võrreldes 2022. aasta 7,1 miljoni euroga. Käibe kasv on tingitud koroonajärgsest turu taastumisest ning nõudluse kasvust nii Palfingeri kui Thermo Kingi tootegruppide osas. See näitab, et meie ettevõte on edukalt kohanenud muutuvate turutingimustega ja suutnud kasvatada oma müügitulu.

VTA Tehnika AS majandustegevus ei ole hooajaline, mis tähendab, et meie teenused on nõutud aastaringselt. Samuti ei kaasne meie majandustegevusega olulisi sotsiaalseid- ja keskkonna mõjusid. Majandusaasta jooksul ega ka aruandeperioodil pole ilmnenud valuutakursside, intressimäärade ja börsikursside muutumisega seonduvaid riske, mis näitab meie ettevõtte stabiilsust ja riskijuhtimise efektiivsust.

Meie ettevõtte finantsnäitajad on samuti muljetavaldavad. 2023. aastal oli meie käibe kasv 13,91%, mis on suur hüpe võrreldes 2022. aasta 81,90%ga. Puhasrentaablus oli 4,88%, mis on samuti kasv võrreldes 2022. aasta 4,23%ga. Lühiajaliste kohustuste kattekordaja oli 1,89, mis on veidi langus võrreldes 2022. aasta 2,02ga. ROA oli 15,84%, mis on samuti langus võrreldes 2022. aasta 18,60%ga. Kuid hoolimata mõningatest langustest, on meie ettevõtte finantsnäitajad endiselt tugevad.

VTA Tehnika AS aruandeaasta kasum moodustas 397 435 eurot, mis on suur kasv võrreldes 2022. aasta 302 469 euroga. See näitab, et meie ettevõte on jätkuvalt kasumlik ja finantsiliselt tugev.

VTA TEHNIKA AS kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.