Rohkema info nägemiseks:

STAKO DILER OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 6571; jälgijaid - 62. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta STAKO DILER OÜ kohta arvamuslugu!"

STAKO DILER OÜ hetkeolukord

Juba 6571 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 62 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,2 punktiga ja kommenteeritud 24 korda.

Tegevusaruanne 2022

Stako Diler OÜ asutati 1996. aastal ja praegusel ajal on jätkusuutlik masinaehitusettevõte.

Osaühingu põhitegevuseks on erinevate mittestandardsete seadmete tootmine erinevatele tööstusharudele nagu puidutöötlemine, tootmisettevõtted, kaevandused, sadamad, nafta- ja gaasisektor, tuuleenergia valdkond, ehitus ja muu. Ettevõtte toodanguks on erineva konfiguratsiooni- ja raskusastmega konveierid, punkrid, mahutid, tootmisliinid, kaevandusseadmed, gaasikäigud, fermid, kraanaelemendid, tuuleenergia seadmed, katlaseadmed jm. Tootmine toimub projektide alusel vastavalt kliendi joonistele, spetsifikatsioonidele ja nõuetele.

Stako Diler OÜ peamised prioriteedid on toodete kvaliteedi tagamine ja kokkulepitud tarnetingimuste järgimine. Stako Diler OÜ juurutab pidevalt metallkonstruktsioonide tootmisesse uusi tehnoloogiaid ja meetodeid, täiendab ja uuendab tööstusparki, investeerib uutesse seadmetesse, keskendub töötajate väljaõppele ning tagab töötervishoiu ja -ohutuse. Ettevõtte kliendid hindavad ettevõtte tootmisvõimekust, mistõttu suuremahuliste tellimuste arv kasvab. Lisaks, teeb ettevõte pidevalt ja süsteemselt tööd, et parandada oma ekspordipotentsiaali. Viimasel ajal on ettevõte keskendunud keerukamate ja kõrgema lisandväärtusega seadmete tootmisele. Selle tulemusena kasvas 2022. aastal ettevõtte kasum ulatudes 2,27 miljoni euroni.

Ettevõtte viimase viie aasta müügitulu: 2018. a 9,21 mln EUR 2019. a 9,10 mln EUR 2020. a 8,78 mln EUR 2021. a 9,22 mln EUR 2022. a 20,49 mln EUR 2022. aastal oli Stako Diler OÜ müügitulu 20 491 596 eurot. Müügitulu on küll kasvanud, kuid selle põhjuseks on metalli, komponentide ja sisseostetud teenuste üldine hinnatõus. Põhitellijateks olid Soome, Eesti, Taani ja USA ettevõtted. Stako Diler OÜ toodangut eksporditi 16,6 miljoni euro väärtuses, mis moodustas 81% müügitulust.

2022. aastal töötas ettevõttes keskmiselt 73 inimest.

Ettevõtte omakapital põhineb 100% Eesti kapitalil.

2022. majandusaastal osaühingu osade omandamist ega võõrandamist ei toimunud.

Stako Diler OÜ majandusaasta aruannet auditeerib ST & Partners OÜ.

Investeeringud põhivarasse

Perioodil 2009-2021 investeeriti põhivarasse (tootmishoonte, infrastruktuuri ja seadmete ehitus) ca 7,1 miljonit eurot.

2022. majandusaasta jooksul investeeris ettevõte põhivarasse 131 tuhat eurot.

Praegusel ajal on ettevõte valdavalt komplekteeritud tootmismasinate ja -seadmetega.

Olulisi uurimis- ja arendustegevuse projekte ning nendega seotud väljaminekuid aruandeaastal ei olnud ja järgmistel aastatel ei ole neid planeeritud.

Stako Diler OÜ äritegevuses ei ole hooajalisust või majandustegevuse tsüklilisust. Samuti ei kaasne ettevõtte tegevusega olulisi keskkonna- ja sotsiaalseid mõjusid.

Kuna Stako Diler OÜ peamiseks arveldusvaluutaks on euro, siis majandusaastal ja aruande koostamise perioodil ei ilmnenud valuutakursside muutumisega seonduvaid riske. Samuti ei olnud intressimäärade ja börsikursside muutumisega seonduvaid riske.

Finantsinstrumentide finantsriskide maandamise eesmärke ja põhimõtteid ei ole seatud.

STAKO DILER OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.