Rohkema info nägemiseks:

ART KONVERENTSITEHNIKA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 953; jälgijaid - 7. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta ART KONVERENTSITEHNIKA OÜ kohta arvamuslugu!"

ART KONVERENTSITEHNIKA OÜ hetkeolukord

Juba 953 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 7 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,7 punktiga ja kommenteeritud 7 korda.

Tegevusaruanne 2022

Käesolev majandusaasta aruanne kajastab möödunud aruandeaasta 12 kuu majandustegevust ja tulemusi.

ART Konverentsitehnika Osaühingu põhitegevuseks on konverentside ja seminaride tehniline teenindamine konverentsitehnikaga.

Ülaltoodud põhitegevusega olid seotud ka 2021 aastal juhatuse poolt püstitatud 2022.

aruandeaasta eesmärgid. Olulisemad nendest oli klientidega koostöö arendamine.

2022.a. oli juhatus otsustanud jätkuvalt optimeerida kulusid ja muuta majandustegevus efektiivsemaks. Planeeritud oli uuendada ettevõtte tehnilist baasi, ning seeläbi tõsta teenindusetaset.

ART Konverentsitehnika Osaühing 2022. aasta netokäibeks kujunes 527 138 eurot.

Kasum moodustas aruandeaasta lõpu seisuga 94 739 eurot. 2021. a. majandustulemused ei vastanud juhatuse poolt 2020. a. püstitatud eesmärkidele.

ART Konverentsitehnika Osaühingu juhatus koosneb kolmest liikmest. Kõik juhatuse liikmed on ettevõttes tegevad ja neile maksti aruandeperioodil töötasu. Juhatuse liikmete töölt lahkumise korral eritasu ettenähtud ei ole. Lisaks juhatuse liikmetele on ettevõttel kolm palgalist töötajat. Ettevõtte palgakulu 2022.a. oli 169 103 eurot.

Aastal 2023 on juhatus planeerinud jätkata senist majandustegevust ning kasutada vabu vahendeid ettevõtte jätkuvaks arenguks. Kavas on tõsta majandustegevuse efektiivsust.

Jätkuvalt pööratakse suurt tähelepanu tehniliste vahendite kaasajastamisele ja klienditeeninduse taseme tõstmisele. Kavas on jätkuvalt arendada klientide soovidele vastavaid teenuseid, konverentside edukaks tehniliseks teenindamiseks

ART KONVERENTSITEHNIKA OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.