Rohkema info nägemiseks:

ALVARI AUTO OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme alates 1994. aastast sõiduautode ja väikebusside avariijärgse remondi ning varuosade ja tarvikute müügiga.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Alvari Auto OÜ on alates 1994. aastast tegutsenud ettevõte, mille põhitegevusalaks on sõiduautode ja väikebusside avariijärgne remont ning varuosade ja tarvikute müük. Meie eesmärk on pakkuda klientidele professionaalset ja usaldusväärset teenust, mis hõlmab kõiki autoremondi valdkondi.

Alates 2006. aastast teostame sõidukite kahjukäsitlust kõikidele Eestis tegutsevatele kindlustusfirmadele. See tähendab, et saate meie juurde tuua oma sõiduki otse õnnetuspaigalt, olgu selleks siis oma jõul või meie pakutava puksiiriteenuse abil. Alates 2019. aastast oleme avanud lisaks Viimsi remonditöökoda, mis asub aadressil Rohuneeme tee 1/4 (sissepääs Muuli teelt).

Mõlemas meie töökojas teostame mitmesuguseid autoremondi töid, tagades teie sõiduki kiire ja professionaalse taastamise. Meie teenuste hulka kuuluvad:

  • Kerevenitus autorobotil
  • Plekitööd
  • Ettevalmistustööd värvimiseks
  • Värvimine
  • Plastikdetailide taastamine
  • Klaaside vahetus
  • Puksiirteenus
  • Varuosade hankimine kõikidele Eestis liikuvatele automarkidele
  • Avariijärgse remondi maksumuse hindamine
  • Abi kindlustusfirmadega suhtlemisel

Viimsi töökojas pakume lisaks:

  • Autoremont
  • Autode hooldustööd
  • Rehvitööd
  • Rehvide hoiustamine
  • Autode elektritööd

Oleme pühendunud mitte ainult kvaliteetsele autoremondile, vaid ka teie mugavuse tagamisele. Meie kogenud meeskond võtab enda kanda kogu remondiprotsessi korraldamise, sealhulgas puksiiriteenuse ja varuosade hankimise, et saaksite keskenduda oma igapäevaelule.

Ootame Teid külla meie töökodadesse Tallinnas Lasnamäel ja Viimsis! Võtke meiega ühendust, kui vajate professionaalset autoremonti või nõu avariijärgse olukorra lahendamiseks. Meie eesmärk on pakkuda Teile parimat teenust ja leida koos parim lahendus teie sõiduki heaks.

UURI LISAKS

KONTAKT LASNAMÄE

Meie aadress: Alvari 1, Tallinn 13627.

Oleme avatud: E-R 8.30-17.30

Tel: +372 6014736

Email: info@alvariauto.ee

Gsm: +372 5188788 Keretööde meister

Asume Tallinna kesklinna poolt tulles Lauluväljakust 1km edasi, paremat kätt Narva mnt lähedal. Tulles jälgige teeviitu.

KONTAKT VIIMSI

Meie aadress: Rohuneeme tee 1/4, Rohuneeme küla Viimsi vald 74001

Oleme avatud: E-R 9.00-18.00

Hooldus ja remont: +372 508 3677

Kere- ja värvitööd: +372 503 9273

Email: viimsi@alvariauto.ee

Asume Viimsi keskuse poolt 500m Haabneeme poole, vasakut kätt sissepääsuga Muuli teelt.

ALVARI AUTO OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Anu

Suurepärane klienditeenindus ja asjatundlik remont.

- Tõnis

Efektiivne klaasivahetus ja sõbralik meeskond.

- Jaan

Suurepärane teenus ja professionaalne lähenemine.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

5 märki, et sinu auto vajab viivitamatut remonti

Autoomanikuna on oluline ära tunda märgid, mis viitavad sellele, et sinu auto vajab viivitamatut remonti. See on oluline ohutuse tagamiseks, suuremate kahjustuste ärahoidmiseks ja auto pikaealisuse säilitamiseks. Siin on viis hoiatusmärki, mis peaksid ajendama külastama professionaalset teeninduskeskust nagu ALVARI AUTO OÜ. 1. Hoiatustuled armatuurlaual Sinu auto armatuurlaud on teabe keskus sinu sõiduki tervise kohta. Kui hoiatustuli süttib, on see sinu auto viis öelda, et midagi on valesti. Nende märkide eiramine võib viia tõsisemate probleemide või isegi teeäärsete hädaolukordadeni.

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas oma sõidukit hooldada?

Regulaarne sõiduki hooldus on oluline ohutuse, usaldusväärsuse ja auto pikaealisuse tagamiseks. See aitab ära hoida rikkeid, parandab jõudlust ja säilitab sõidu
ssb.ee
Regulaarne sõiduki hooldus on oluline ohutuse, usaldusväärsuse ja auto pikaealisuse tagamiseks. See aitab ära hoida rikkeid, parandab jõudlust ja säilitab sõiduki väärtust. Sõidukiomanikele ja ettevõtetele Tallinnas ja Viimsis on hoolduse järjepidevus võtmetähtsusega sujuva sõidukogemuse tagamiseks. Igal sõidukil on oma nõuded, mis põhinevad selle margil, mudelil ja kasutusel. Nende vajaduste mõistmine on esimene samm põhjaliku hooldusrutiini suunas. Regulaarse hoolduse kontrollnimekiri Õli on teie mootori eluks vajalik ja regulaarsed vahetused on vajalikud selle kaitsmiseks. Õppige tundma

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.