Rohkema info nägemiseks:

AAA PATENDIBÜROO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1157; jälgijaid - 23. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta AAA PATENDIBÜROO OÜ kohta arvamuslugu!"

AAA PATENDIBÜROO OÜ hetkeolukord

Juba 1157 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 23 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,7 punktiga ja kommenteeritud 3 korda.

Tegevusaruanne 2022

AAA Patendibüroo OÜ asutati 31.03.1994. 06.12.2019 ühines AAA Patendibüroo OÜ-ga LASVET Patendibüroo OÜ, mis oli asutatud 23.03.1992. Oleme tänasel päeval suurimaks patendibürooks Eestis, kus tegutseb 11 Eesti patendivolinikku, kellest omakorda 7 omavad EUIPO kutselise esindaja staatust ja 2 on Euroopa patendivolinikud.

AAA Patendibüroo OÜ põhitegevuseks on kohalike ja rahvusvaheliste klientide nõustamine kõikides intellektuaalse omandiga seonduvates küsimustes, sh tegeleme Eestis, Euroopa Liidus, WIPOs kaubamärkide, leiutiste (patendid, kasulikud mudelid), disainide, geograafiliste tähiste, domeeninimede registreerimisega ja nende kehtivuse säilitamisega. Koostöövõrgustiku kaudu saame aga pakkuda kõik intellektuaalomandi alaseid teenuseid ülemaailmselt. Haldame nii suurettevõtete, kui väikese ja keskmise suurusega ettevõttete intellektuaalomandi portfelle.

Registreerimisteenuste kõrval on omandanud aina suurema osakaalu nõustamise, õiguste kaitse, sh vaidlused Tööstusomandi

Apellatsioonikomisjonis, Domeenivaidluste komisjonis ja kohtutes. Nõustame ja aitame juhtida ka erinevaid rahvusvahelisi intellektuaalomandi vaidlusi ning tegeleme õiguste kaitsega erinevatel sotsiaalmeedia- ja müügiplatvormidel.

AAA Patendibüroo OÜ ja/või büroos töötavad patendivolinikud on mitme rahvusvahelise kutseorganisatsiooni liige nagu näiteks epi, INTA,

ECTA, MARQUES, AIPPI jm ja osaleme aktiivselt ka nende organisatsioonide töörühmade ja komisjonide töös.

Ettevõtte finantsseisundit iseloomustavad suhtarvud: 2022 2021

Puhaskasumi marginaal 9,11% 19,13% (puhaskasum/äritulud)

Omakapitali tootlus 24,12% 42,82% (puhaskasum/omakapital)

Varade tootlus 18,51% 35,78% (puhaskasum/varad)

Omakapitali määr 76,68% 83,57% (omakapital/varad)

AAA PATENDIBÜROO OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.