Rohkema info nägemiseks:

KYOCERA SENCO ESTONIA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2042; jälgijaid - 27. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta KYOCERA SENCO ESTONIA kohta arvamuslugu!"

KYOCERA SENCO ESTONIA OÜ hetkeolukord

Juba 2042 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 27 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga ja kommenteeritud 40 korda.

Tegevusaruanne 2022

KYOCERA SENCO ESTONIA OÜ on Senco toodete maaletooja Eestis. Firma peamiseks ülesandeks on tagada igakülgne Senco toodete, suruõhutööriistade ja kinnitustarvikute, müük ning hooldus Eesti vabariigis.

Tänu ärevale olukorrale maailmas ning suurenenud inflatsioonile on järjest raskemaks läinud meie klientide olukord. Tulenevalt sellest on ka meie müügitegevus suurema pinge all ning raskendatud. Majaehitustehaste tellimused on märgatavalt vähenenud. Edasimüüjate olukord on veel rahuldav. Meie edasimüüjateks Eestis on K-Rauta, Bauhof, Decora, Motonet, Ehituse ABC, ESPAK, Tiir, Faasion, Taivoster Baltic, Feb,

Sambla, Lempsten, Kiviõli kaubahoov.

Tänu Leetu tööle võetud uuele müügiesindajale on suurenenud meie müügimahud Lätis ja Leedus. Lisandunud on uusi kliente - Stipro, Lic

Gotus, Ottensten Latvia, Vizico, Ottensten Lietuva, Scorpus, Elremta. Seoses Läti ja Leedu uutele klientidele oleme planeerinud tutvustava õppereisi Rootsi Kyocera Senco Sweden AB´le. Kavas on ka nende klientide külastused. Olenemata raskest majanduslikust olukorras plaanime müügikasumi protsenti hoida üle 30%.

Peamised finantssuhtarvud ja nende arvutamise metoodika 2023 2022

Puhasrentaablus = (puhaskasum : müügitulu) x 100 -2,0 2,5

Varade rentaablus (ROA) = (puhaskasm : varad kokku) x 100 -3,7 2,8

Omakapitali rentaablus (ROE) = (puhaskasum : omakapital kokku) x 100 -5,0 3,6

KYOCERA SENCO ESTONIA OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.