Rohkema info nägemiseks:

ÜLLE LAAST FIE

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie eesmärk on muuta keeruline ja emotsionaalselt raske aeg nii lihtsaks kui võimalik, tagades samal ajal, et kõik toimingud tehakse viisil, mis vastab perekonna soovidele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Matusetalituse korraldamine on üks elu kõige raskemaid ülesandeid. See nõuab mitte ainult emotsionaalset tuge, vaid ka hoolikat planeerimist ja professionaalset juhendamist. Ülle Laast FIE on ettevõte, mis on pühendunud aitama peresid läbi keerulise aja, pakkudes lahkunule väärikat hüvastijätmist ning toetust leinajatele.

Meie professionaalne meeskond mõistab, et iga inimene on ainulaadne ning seetõttu läheneme iga matusetalitusele isikliku tähelepanuga. Alates kirstu valikust ja hankimisest kuni lahkunu riietamise ja viimse hüvastijätu korraldamiseni oleme teie kõrval, et toetada teid igal sammul. Meie asjatundjad on kogenud ja tundlikud, valmis aitama teil leida lahendusi ja vastata küsimustele, mis teil võivad tekkida.

Iga perekond on erinev ja seetõttu on meie eesmärk korraldada matusetalitus vastavalt lahkunu soovidele ja perekonna vajadustele. Meie meeskond aitab teil koostada sobiva kava, mis austab lahkunu mälestust ning pakub leinajatele lohutust. Olgu tegemist traditsioonilise või kaasaegse tseremooniaga, oleme valmis looma sündmuse, mis on täpselt selline, nagu teie soovite.

Kui olete leinamas kaotust ja otsite tuge ning abi matusetalituse korraldamisel, võtke julgelt ühendust Ülle Laast FIE-ga. Me oleme siin, et pakkuda teile professionaalset ja toetavat teenust, et teie lähedane saaks väärikalt hüvasti jätta.

Võtke meiega ühendust ja korraldame lahkunule ilusa hüvastijätu koos.

kontakt

ÜLLE LAAST FIE kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Liina S.

Aitäh selle hüvastijätu eest. Jäime rahule antud teenusega, kuna ise ei pidanud liialt muretsema.

- Ene K.

Suur tänu Ülle Laast FIE meeskonnale kauni matusetalituse eest.

- Andres S.

Ülle Laast FIE oli meie pere jaoks tõeline abimees raskeil aegadel. Aitäh.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Millist matust enda lähedasele valida?

Kui seisate silmitsi lähedase kaotusega, on matuse korraldamine üks viimaseid viise, kuidas saate neile viimase austuse avaldada. Kuid matused on tavaliselt keerulised ja keerukad üritused, eriti kui te pole varem selliseid korraldanud. Siin on mõned olulised tegurid, mida peaksite kaaluma, et valida oma lähedasele sobivad matused. Esimese asjana peate otsustama, millist tüüpi matuseid soovite oma lähedasele korraldada. Mõned levinumad võimalused on traditsioonilised matused, krematooriumimatused, merematused ja metsamatused. Traditsioonilised matused hõlmavad tavaliselt kirstusse asetamist

Dropdown

kõik artiklid

Millised on matusetraditsioonid mujal maailmas?

Iga kultuur ja uskumuste süsteemil on oma ainulaadsed traditsioonid ja rituaalid, mida järgitakse inimese surma korral. Kuigi matusetraditsioonid erinevad üle k
ssb.ee
Iga kultuur ja uskumuste süsteemil on oma ainulaadsed traditsioonid ja rituaalid, mida järgitakse inimese surma korral. Kuigi matusetraditsioonid erinevad üle kogu maailma, on need kõik mõeldud austama surnu mälestust ja aidata tema hinge rahu leida. Lääne kultuurides on tavapärane, et surnut kirstus tseremoonial esitletakse ja seejärel maetakse hauda. Kuid paljudes teistes kultuurides on traditsioonid palju erinevamad. Allpool tutvustame mõningaid huvitavaid matusetraditsioone, mis on levinud erinevates maailma paikades. Jaapani matusetraditsioonid Jaapani traditsioonilised

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.