Rohkema info nägemiseks:

ALVAR MÜ TÜH

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1314; jälgijaid - 20. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta ALVAR MÜ TÜH kohta arvamuslugu!"

ALVAR MÜ TÜH hetkeolukord

Juba 1314 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 20 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,0 punktiga ja kommenteeritud 32 korda.

Tegevusaruanne 2022

2022. majandusaastal oli jätkuvalt ühistu peamiseks tegevusalaks teraviljade termiline töötlemine, sorteerimine, puhtimine ja ladustamine, kõrval tegevustena põllumajandust abistavad tegevused ja lumekoristustööd Anija valla territooriumil. Jätkati ühiselt ühistu liikmete toodetud põllumajandustoodete turustamist. Talvisel perioodil toimub seemnete ettevalmistamine (separeerimine, puhtimine ja pakendamine) külviperioodiks ning ladustamisteenuse pakkumine.

EMTAKi järgselt oli põhitegevuseks saagikoristusjärgne tegevus EMTAK 01631, kõrval tegevusena taimekasvatuse abitegevused EMTAK 01611 ja teraviljade hulgimüük EMTAK 46211.

Suurimaks lepingupartneriks teraviljade termilise töötlemise alal on jätkuvalt Baltic Agro AS.

Baltic Agro AS-ga on sõlmitud termilise töötlemise ja laondusalane kokkulepe ka järgnevateks aastateks. Mahetoodete käitluse osas on suurimaks lepingupartneriks Scandagra Eesti AS. Ühistu omab jätkuvalt mahepõllumajandusliku sööda- ja toiduvilja tootmise ning turule viimise tunnustust , tunnustamis nr.EE-M00337. 2021. a sügisel sõlmisime Anija vallavalitsusega kolmeaastase lepingu lumekoristustöödeks Anija valla läänepoolses osas.

TÜ ALVAR MÜ´ le kuulub 100 % seisuga 31.12.2022 tütarettevõte OÜ ALAVERE POOD kelle põhitegevuseks on toidu- ja esmatarbekaupade jaemüük Oja tn1. asuvas kaupluses (EMTAK järgi kood 47111).

TÜ Alvar MÜ ei ole koostanud konsolideeritud aruannet, kuna raamatupidamise seaduse kohaselt ei ole väikestel konsolideerimisgruppidel kohustust esitada konsolideeritud aruannet.

2022.aasta lõpul alustasime Töökoja maaüksuse õue ala sadevee ja pinnakatete vahetuse projekteerimist. Projekt valmib järgneva majandusaasta keskpaigaks. Uue sadevee kanalisatsiooni rajamise ja õue ala pinnakatete vahetuse oleme planeerinud järgnevateks majandusaastateks.

2023 aastal on planeeritud kuivatite katusekatete renoveerimine nanotehnoloogial põhineva värvkattega. Järgnevaks koristushooajaks soetame uue teravilja trummel sorteeri , et tagada käideldavale materjalile parem kvaliteet ning suurendada käitlusprotsessi kiirust. Sorteeri ümber rajatakse ilmastikukindel hoone. Alates 2023. aastast teostab ühistu objektidel elektrikäitlust EG

Ehitus AS, kes renoveerib ka kuivati vana osa elektrisisend süsteemi. Tulevastel perioodidel on infovahetuse paremaks ja vigadeta korraldamiseks vajalik uuendada kuivatuse, kaalumise ja ladude IT-programme, viies nad reaalajas toimivaks, et tagada parem infovahetus klientidega.

Jätkuvalt on vajalik seni kasutuses olnud kuivatikompleksi käigushoidmine, seda rekonstrueerides ja renoveerides.

TÜ ALVAR MÜ oluslisemad finantssuhtarvud olid: 31.12.2022 31.12.2021

Ärirentaablus (ärikasum/müügitulu) % 32,2 % 1,9 %

Puhasrentaablus (puhaskasum/müügitulu)% 31,6 % 0,4 %

ROE (%) ehk omakapitali rentaablus (puhaskasum/omakapital kokku *100) 39,2 % 0,5 %

ROA (%) ehk varade rentaablus (puhaskasum/varad kokku*100) 25,1 % 0,2 % 2022.majandusaasta TÜ ALVAR MÜ müügitulu oli 2 280 935 eurot, suurenedes aastaga 54,3 %.

Müügitulu moodustas 100 % müük Eestis. 2022 majandusaastal oli TÜ ALVAR MÜ keskmine töötajate arv 9 töötajat, kelle töötasu summa oli kokku 173 840 eurot, sealhulgas juhatuse esimehe töötasu 17 612 eurot . Teised juhatuse liikmed töötasu ei saanud.

ALVAR MÜ TÜH kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.