Rohkema info nägemiseks:

ALMEDA KLIINIK OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1485; jälgijaid - 48. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta ALMEDA KLIINIK OÜ kohta arvamuslugu!"

ALMEDA KLIINIK OÜ hetkeolukord

Juba 1485 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 48 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga ja kommenteeritud 2 korda.

Tegevusaruanne 2022

Osaühingu ALMEDA KLIINIK põhitegevuseks on meditsiiniteenuste osutamine Eesti

Haigekassaga sõlmitud lepingu alusel.

Eesti Haigekassa poolne finantseerimine määratakse üks kord nelja aasta jooksul läbi viidava konkursi tulemuste alusel. Finantseerimise konkursist sõltuv iseloom lisab ettevõtte stabiilsele tegutsemisele teatavat riski.

Meditsiiniteenuste osutamiseks ja Eesti Haigekassaga sõlmitud lepingu täitmiseks kasutab ettevõte nn. töötajate renti, st. töötajad, kes omavad töölepingut teises organisatsioonis, võtavad osa meditsiiniliste teenuste osutamisest Osaühingu ALMEDA KLIINIK nimel. See võimaldab, administratiivaparaati, suurendamata kiirelt organiseerida med. tööd vajalikus mahus.

2022 aastal oli ettevõttes 5 tähtajatu töölepinguga töötajat. Tööjõukulud moodustasid 90,9 tuhat euro. 2022. aastal juhatuse liikmele on tasutud tasu 9280 eurot.

2022. aasta käive moodustas 1 921,7 tuhat euro, st. suurenes 60,5% võrreldes eelmise aastaga.

Tegevusega seotud kulutuste summa oli 2022. aastal 1802 tuhat euro, st. suurenes 111,8% võrreldes eelmise aastaga.

Ettevõte negatiivne rahavoog 2022. aastal oli 12,5 tuhat euro.

Netovara maht suurenes 18,7% võrra võrreldes eelmise aastaga ja moodustas kogu bilansimahust 75,4%.

Aruandeaastal arengu- ja uurimisväljaminekuid ning investeeringuid põhivarasse ei tehtud.

Toimus täielikult amortiseerunud põhivara ühikute bilansist maha kandmine - nimeliselt kanti maha hambaravitool Sirona C8, mis oli soetatud 2012 aastal soetamismaksumusega 18075 eur. ja rontgenautomat KODAX, mis oli soetatud 2007 aastal soetamismaksumusega 5033 eur.

Aasta amortisatsiooni kulu moodustas 10 tuhat eurot.

ALMEDA KLIINIK OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.