Rohkema info nägemiseks:

PÕHJAKIVI OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2321; jälgijaid - 8. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta PÕHJAKIVI OÜ kohta arvamuslugu!"

PÕHJAKIVI OÜ hetkeolukord

Juba 2321 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga ja kommenteeritud 7 korda.

Tegevusaruanne 2022

Põhjakivi OÜ põhitegevus on kohalikust lubjakivist ehitusvaldkonna ning sisutusega seotud paekivitoodete tootmine, näiteks sillutised, pinnakatteplaadid, ääristuskivid, soklikivid, müüritised, fassaadikivid ning lisaks ka kivist tehtud praktilised esemed kodu- ja aiasisustuses.

Põhjakivi OÜ müüb ka purustamata pinnasetäitematerjali, mis peamiselt tekib saejääkidest.

2022 aastal ostis Põhjakivi sisse ka uue kohaliku toormaterjali, Selgase dolomiidi, mis oma omaduste poolest on universaalne ja hea materjal.

Põhjakivi OÜ ei ole tegelenud, ega tegele ka edaspidi looduskivi paigaldustöödega.

Põhjakivi OÜ põhilised püsikliendigrupid on Eesti siseturul traditsiooniliselt olnud:  aiakujundusega tegelevad ettevõtted,  ehitusettevõtted,  muinsuskaitseliste objektide renoveerimisega tegelevad ettevõtted  looduskivi edasimüügiga tegelevad ettevõtted  looduskivi ja paekivipaigaldusega tegelevad ettevõtted  disaintoodete edasimüüjad ja kokkuostjad

Aastal 2022 õnnestus Põhjakivi OÜ-l suunata kuni 5% ulatuses tooteid ka välisturgudele.

2022 suurenesid tootmismahud ca 30% ning käive ca 13% võrreldes 2021 aastaga, ning laienes oluliselt toodete nimekiri. Tänud heale tootejuhtimisele on Põhjakivis kasutusele võetud suurem osa paekivitoodete jäätmeid, mille väärindamise tulemusena on võimalik tagada parem käive ka hooajavälisel ajal.

2023 suund on panustada ressursse toodete nimekirja laiendamisele ning nende ekspordile.

2021 aastal teenitud vahendid suunati kõik ettevõtte jätkusuutlikkuse tagamiseks.

Põhjakivi OÜ lähiaastate arengustrateegia eesmärk on jätkata 100% ringmajanduslike põhimõtetega e. toota ilma kadudeta ning ressursitõhusalt. Lisaks on plaan luua erinevatele tooteüksustele oma tootedisain ning suunata tooteid rohkem eksporti Taani, Soome, Leetu,

Lätti ning ka Norrasse.

Lähitulevikuplaan on laiendada olemasolevat seadmeparki, moderniseerida tootmist

Waterjet pingi, automatiseeritud kalibreerimismasina ning CNC juhtimisega teemanttross-sae soetamisega. Olemasolevad seadmed jätkavad tööd 12-20h päevas, 6 päeva nädalas.

Põhjakivi OÜ ei ole juurutanud ISO 9001 sertifikaate, kuna toodetakse looduslikust kivist tooteid, mis ei vaja CE märgistust. Küll aga on tooted läbinud laborikatsed, et kindlustada toimivusdeklaratsiooni olemasolu vastavalt EVS-EN12058-2004 ja EVS-EN 12372:2007 standarditele. Laborikatseid korratakse vastavalt toormaterjalis ilmnevatele muutustele, või uut tüüpi toormaterjali kasutuselevõtuga. Ettevõtte siseselt on koostatud toimiv kvaliteedijuhtimissüsteem, et tagada tellijate rahulolu, lepingute usaldusväärne ja täpne

PÕHJAKIVI OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.