Rohkema info nägemiseks:

TAEVASKOJA TURISMI- JA PUHKEKESKUS OÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume seikluslikke loodushuvilistele suunatud tegevusi ning majutusvõimalusi.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast kohta, kus looduse sosinad kutsuvad teid avastama, kaasama ja kallistama suurt õues. Meie keskus pole lihtsalt sihtkoht; see on kogemus, mis ühendab seiklust looduse rahuga, pakkudes mitmekesist tegevuste valikut, mis sobivad igas vanuses ja huviga inimestele.

Kujutage ette, kuidas liuglete kanuuga mööda rahulikke vesi, päike loojub horisondil, maalides taeva oranžide ja roosade toonidega. Kujutage end ette matkaseiklusel, kus iga samm paljastab uue loo, uue legendi, värske, krõbeda õhu keskel. Kujutage ette põnevust paksurattaliste jalgrataste sõitudest, kus karm maastik muutub teie mänguväljakuks ja iga pööre on uus vallutamist ootav väljakutse.

Meie seikluspark on loodud teie piiride kompamiseks tegevustega nagu kõrgseiklusrada, kaljuronimine ja pushball mängud, mis testivad teie tasakaalu, jõudu ja meeskonnatööd. Talvehuvilistele pakuvad meie snowshoe matkad ja kelguseiklused ainulaadset võimalust nautida hooaja ilu, muutes iga hetke meeldejäävaks.

Kuid see pole kõik ainult adrenaliini tõttu. Pakume ka rahulikke hetki meie kanuuparvede reiside ja kummiparvede sõitudega, mis on ideaalsed neile, kes otsivad rahulikku põgenemist, võimalust päikese käes peesitada või nautida piknikku Taevaskoja maaliliste maastike keskel.

Meie majutusvõimalused ulatuvad hubastest peretubadest kuni avarate seminarimajadeni, tagades mugavuse pärast päeva täis elevust. Ja erilistel puhkudel on meie rajatised varustatud pulmade, ettevõtte ürituste ja suve- või talvepäeva organisatsioonide võõrustamiseks, kõik selleks, et luua unustamatuid kogemusi.

Meie pakkumiste südames on pühendumus kultuurile ja haridusele, pakkudes rikastavaid kogemusi, mis ühendavad rekreerimist ja meelelahutust õppimisega. Meie lastelaagrid ja noortelaagrid on loodud selleks, et sisendada nooremale põlvkonnale armastust looduse ja seikluse vastu, soodustades kasvu ja seltsimeelsust.

Liituge meiega meie keskuses, kus iga külastus on rohkem kui lihtsalt põgenemine; see on reis looduse südamesse, elu lihtsate naudingute tähistamine ja oma seiklusvaimu avastamine. Haarake kinni metsiku kutsest ja looge lood, mida räägitakse põlvest põlve.

Kontakt

TAEVASKOJA TURISMI- JA PUHKEKESKUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Laura M.

Suurepärased matkad! Soovitan kõigile!

- Marta S.

Meeldejäävad elamused ja imeline loodus!

- Jaan P.

Erakordne kogemus, mis jätab südamesse jälje!

Miks valida oma puhkuspaigaks Taevaskoja Puhkekeskus?

Eesti maaliliste maastike südames asuv Taevaskoja on peidetud pärl, mis pakub ideaalset keskkonda peredele looduse ja üksteisega taasühendamiseks. Oma rahulike metsade, looklevate jõgede ja rikka kultuurilise kirevusega on Taevaskoja suurepärane sihtkoht teie järgmiseks perepuhkuseks. Kogege Taevaskoja hingematvat ilu, kus puutumatu loodus pakub mitmesuguste õues tegevuste jaoks rahulikku tausta. Piirkond on tuntud oma muljetavaldavate liivakivipaljandite ja Ahja jõe õrna voolu poolest, luues rahuliku keskkonna, mis rahustab hinge. Süvenege ajaloo sügavustesse, kui uurite Taevaskoja

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas planeerida unustamatut kanuusõitu Taevaskoja maastikul?

Eesti maaliliste maastike südames peituv Taevaskoda on peidetud pärl, mis kutsub loodushuvilisi ja seiklejaid. Oma rahulike jõgede, lopsakate metsade ja silmapa
ssb.ee
Eesti maaliliste maastike südames peituv Taevaskoda on peidetud pärl, mis kutsub loodushuvilisi ja seiklejaid. Oma rahulike jõgede, lopsakate metsade ja silmapaistvate liivakivipaljanditega pakub see piirkond kanuusõidu kogemust, mis on sama rahustav kui põnev. Ahja jõe õrn vool koos Taevaskoja kaljude hingematvate vaadetega loob ideaalse seade igas oskustasemes aerutajatele. Jõe kättesaadavus ja saadaolevate marsruutide mitmekesisus teevad sellest ideaalse sihtkoha peredele, koolidele ja ettevõtete gruppidele, kes soovivad end looduse ilusse sukelduda. Oma kanuuseikluse planeerimine Kuigi

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.