Rohkema info nägemiseks:

HAUS GALERII OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1610; jälgijaid - 7. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta HAUS GALERII OÜ kohta arvamuslugu!"

HAUS GALERII OÜ hetkeolukord

Juba 1610 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 7 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga ja kommenteeritud 233 korda.

Tegevusaruanne 2022

Haus Galerii on 2022 aastal jätkanud oma põhitegevust, milleks on kunstinäituste ja kunstioksjonite korraldamine ning müük. Galerii peamiseks tugevuseks on olnud alati aja ja selle muutustega kaasas käimine. Nii on ka 2022 aasta toonud kaasa uuendusi nii sisulises kui ka tehnilises vallas, pöörates ühelt poolt tähelepanu uute kunstikollektsioonide esitlemisele, mis on ajas kõnekas ning teisalt ka IT tehnilistele kunsti esitlemisel interneti vahendusel. Haus Galerii on suuremal määral oma arendustes keskendunud oksjonitegevuse laiendamisele ning pakutavate teoste valikute suurendamisele. 2022 aasta kunstioksjonid on olnud tänu neile arendusetele edukad. Galerii on esitanud publikule nii tavapärase kevad. kui sügisoksjonite raames kolme erinevat teoste kollektsiooni, pöörates eraldi tähelepanu nii kunsti erinevatele ajaperioodidele kui ka tehnikatele. Süvenenult on lisandunud oksjonite tutvustamisele ka filmi meedium. Galerii on loonud kunsti videokatalooge ja lühiklippe hariduslikul eesmärgil. Lisaks oksjonitele arendati suuresti ka galerii kodulehe seniseid struktuure, muutes neid kaasaegsemaks ning täiendati kodulehe online kunstioksjonite keskkonna mooduleid. Galerii jätkab ka 2023 aastal samal suunal, kaasajastades galeriid pidevalt vastavalt müügi ja esitlus kogemusele ning kliendi suhtlusele ja vajadustele.

HAUS GALERII OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.