Rohkema info nägemiseks:

Advokaadibüroo Sirel & Partnerid OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1823; jälgijaid - 12. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta ADVOKAADIBüROO SIREL & kohta arvamuslugu!"

Advokaadibüroo Sirel & Partnerid OÜ hetkeolukord

Juba 1823 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 12 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,9 punktiga ja kommenteeritud 9 korda.

Tegevusaruanne 2022

Advokaadibüroo Sirel & Partnerid OÜ (edaspidi Advokaadibüroo) tegevusalaks on õigusteenuste osutamine.

Advokaadibüroo osutab oma klientidele juriidilisi nõustamisteenuseid kõikides õigusvaldkondades, olles spetsialiseerunud eelkõige eraõiguse valdkonnale. Advokaadibüroo peamise klientuuri moodustavad kohalikud- ja rahvusvahelised ettevõtted, samuti aga ka riigi- ja kohaliku omavalitsuse asutused ning eraisikud.

Advokaadibüroos töötas aruandeaasta lõpu seisuga täiskohaga 11 inimest. Töötajatele makstud tööjõukuludeks oli 548 tuhat eurot. Juhatuse liikmele juhatuse liikmeks oleku eest tasu ei makstud ja muid soodustusi ei osutatud. Aruandeperioodil tehti olulisi investeeringuid bürooruumide ümberkolimisele ja sisustamisele ning sellest tulenevate tehniliste lahenduste uuendamisele.

2022. majandusaasta müügituluks oli 1 408 tuhat eurot.

2023. majandusaastal jätkatakse tegutsemist samal tegevusalal, püüdes seda laiendada rahvusvahelise koostöö suurendamise teel ning jätkates keskendumist teenuste kvaliteedile ja personaalsele suhtumisele. Järgmisel majandusaastal ei prognoosi me olulist käibe kasvu ja keskendume olemasoleva käibemahu ja rentaabluse säilitamisele.

OÜ Advokaadibüroo Sirel & Partnerid põhilised olulised finantsnäitajad aruandeperioodi lõppedes on alljärgnevad:

Arvutusmetoodika 2022 2021

Kasutatava omakapitali tulukus Puhaskasum / omakapital * 100 16,88% 73,75%

Ärikasumi marginaal Ärikasum / müügitulu * 100 8,33% 24,34%

Omakapitali määr Omakapital / vara * 100 66,73% 51,81%

Advokaadibüroo Sirel & Partnerid OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.