Rohkema info nägemiseks:

BALTI SPOON OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 6023; jälgijaid - 78. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta BALTI SPOON OÜ kohta arvamuslugu!"

BALTI SPOON OÜ hetkeolukord

Juba 6023 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 78 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,4 punktiga ja kommenteeritud 104 korda.

Tegevusaruanne 2022

Juhatuse aruanne 31. detsembril 2022 lõppenud majandusaasta kohta.

Juhatus esitab käesoleva aruande koos OÜ Balti Spoon finantsaruannetega 31. detsembril 2021 lõppenud majandusaasta kohta.

Balti Spoon OÜ asutati 1993. aastal Kupu külas Kuusalu vallas, mis asub ca 40 km Tallinnast ida suunas. Tootmistegevus algas aastal 1998 ja selle ajaga võrreldes on tootmismahud märkimisväärselt suurenenud – hetkel oleme üks maailma juhtivaid spoonitootjaid. Lisaks spoonile toodab ja müüb Balti Spoon OÜ ka spoonisärke klientide poolt soovitud mõõtudes. Samuti esindab ettevõte Möhring Grupi USA ettevõtteid, mis võimaldab meil pakkuda nende toodangut, muuhulgas spooni. Me müüme oma toodangut üle 40 riiki üle kogu maailma.

Grupi 2022. aasta müügitulu küündis 50 410 429 euroni, mis on võrreldes 2021. aastaga 17% enam. Grupp lõpetas aruandeaasta 11 479 462 euro suuruse kasumiga.

2022. aasta oli hoolimata turuolukorrast edukas. Spooniturg on püsinud tugevana ning endiselt on nõudlust ehitus- ja viimistlusmaterjalide järgi.

Meie turuosa 2022. aastal oli stabiilne ja loodame selle säilitada ka 2023. aastal.

Balti Spoon OÜ-le kuuluvad kaks tütarettevõtet, Poolas registreeritud Lubelski Fornir Sp. Z.o.o., mille peamiseks tegevuseks on erinevatest puuliikidest, eriti tammest, pöögist, saarest, lepast spooni valmistamine ja turustamine ning Saksamaal registreeritud väiksem tütarettevõte

BALTREC GmbH, mille peamisteks tegevusteks on kinnisvara haldus ja Balti Spoon OÜ poolt toodetud vineeri turustamine.

Aasta jooksul investeeris kontsern põhivarasse kokku 3,3 miljonit eurot. 2022. aastal investeeriti nii Eesti kui ka Poola tehaste seadmete ja sorteerimisliinide arendamisse.

Eestis alustati investeeringuid taastuvenergiasse ning 2023. aasta teisel poolel on plaanis kasutusele võtta päikesepark, mis katab osaliselt ettevõtte energiatarbimise.

Finantssuhtarv 2022 2021 Finantssuhtarvu valem

Likviidsuskordaja 3,32 5,81 (Käibevaran varud) / lühiajalised kohustused

Käibevarade kordaja 5,48 9,13 Käibevara / lühiajalised kohustused

Võlakordaja 0,15 0,13 Kohustused / varad

Kapitali käibesageduse näitaja 0,94 1,09 Müügitulu / varad

Varade tootlus 21,3% 13,9% Puhaskasum / varad

Balti Spoon OÜ hoolib võrdselt kõigist oma huvirühmadest, muuhulgas töötajatest, klientidest, tarnijatest, kohalikust kogukonnast ning aktsionäridest. Meie eesmärgiks on hoida üleval eeskujulike tegevuspraktikate kultuuri, järgida vastutustundliku ressursikasutuse põhimõtteid ja luua platvorm jätkusuutlikuks kasvuks, millest võidavad kõik huvirühmad.

Ettevõte on avatud tururiskile finantsinstrumentide kasutamise kaudu eelkõige valuutariskile, mis tulenevad põhi – kui ka investeerimistegevusest. Kui eeldatakse, et konkreetses valuutas makstavad ja saadavad summad üksteist suures osas tasakaalustavad, ei võeta ette täiendavat riskimaandamistegevust.

Konsolideerimisgrupi äritegevus ei ole hooajalisusest mõjutatud; finantseerimis- ja investeerimistegevus toimub vajaduse põhiselt kasutades omavahendeid; Konsolideerimisgrupi dividendipoliitika kohaselt kasumi jaotamist iga-aastaselt ei toimu.

Edmund Smolarek

Juhatuse liige

BALTI SPOON OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.