Rohkema info nägemiseks:

SKIVERS HIDES OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1880; jälgijaid - 152. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta SKIVERS HIDES OÜ kohta arvamuslugu!"

SKIVERS HIDES OÜ hetkeolukord

Juba 1880 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 152 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

AS Skivers Hides põhitegevusaladeks on naha tootmine ja müük.

AS Skivers Hides 2022.a. müügitulu oli 1 366 360 eurot.

Skivers Hides AS-i raamatupidamise aruanne on koostatud lähtudes ettevõtte jätkuvusest. AS Skivers Hides ei oma välisriigis registreeritud filiaale.

2022 a. maksti tasu juhatuse liikmele summas 18 923 eurot. Tööjõukulud moodustasid 2022. aastal 167 892 eurot, töötajate keskmine arv oli 8 inimest.

Väljamakseid nõukogu liikmetele ei tehtud.

Uurimis- ja arendustegevuse projekte ning nendega seotud väljaminekuid aruandeaastal ei olnud.

AS Skivers Hides põhieesmärgiks 2023. majandusaastal on kaupade sortimendi laiendamise ja müügi kiirendamise kaudu ettevõtte turupositsiooni säilitamine ning kindlustamine olemasolevatel turgudel.

SKIVERS HIDES OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.