Rohkema info nägemiseks:

AASOJA PROJEKT AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1380; jälgijaid - 25. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta AASOJA PROJEKT AS kohta arvamuslugu!"

AASOJA PROJEKT AS hetkeolukord

Juba 1380 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 25 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,6 punktiga ja kommenteeritud 3 korda.

Tegevusaruanne 2022

Aasoja Projekt AS on 1991.a. asutatud Eesti ettevõte. Firma põhitegevusalad on arhitektuurne ja sisearhitektuurne projekteerimine ning mööbli disain ja tootmine. Ettevõttes on projektbüroo ja tootmisüksus. Aasoja Projekt AS on Eesti Ehituskonsultatsiooniettevõtete Liidu liige aastast 1994.

2022. aastal jagunes ettevõtte käive järgmiselt:

Arhitektitegevused (EMTAK kood 78111) 10% käibest; 1.

Muu mööbli tootmine (EMTAK kood 3109) 90% käibest.

2.

Kuigi projekteerimine moodustab väikesema osa meie käibest, on see sisuliselt meie tegevuse väga oluline osa. Projektbüroo tööl baseerub kogu ettevõtte innovatiivne tootearendus. Käibemahtude hindamisel tuleb tõdeda, et tootmisüksuse käive on kordades suurem arhitektuuribüroo omast. See on ka loomulik, sest projekteerimistööle ei lisandu tootmisega võrreldavat materjali- ja energiakulu.

2022. aastal töötas projekteerimisbüroo loodussõbralike ja jätkusuutlike mööblilahenduste arendamisel. Projekteerisime tervise- ja lasteasutuste sisustust ja mööblit.

2023. aastal on projekteerimisbüroo eesmärgiks edasi arendada loodussõbralikke tooteid ja töötada edasi uuenduslike mööblilahendustega.

Tootmisüksuse käibe 2022.aastal moodustasid riigi- ja kohalikud hanked (nt haigla, lasteaia, kooli ja büroo sisustus). Meie tootmine on projektipõhine ja sisaldab projekti juhtimist, projekteerimist, erikujundusega mööbli tootmist, sisustuse komplekteerimist, transporti ja paigaldust objektil.

2023. aastal on tootmisüksuse eesmärk lisaks riigi- ja kohalikele hangetele, disainida ja toota kodutarbijatele suunatud tooteid.

2022. aasta majanduslangus ja energiahindade kasv mõjutas ettevõtte majandustegevust oluliselt.

Tellijad loobusid varem planeeritud projektidest. Ettevõtte käive langes ja 2022. aasta lõpetasime kahjumiga.

Ligi 100 % toodangust realiseeriti Eesti Vabariigis. Firmas töötas 2022. aastal põhikohaga keskmiselt 2 töötajat. Ettevõtte juhatus koosneb kahest liikmest. 2022. aastal omanikele dividente eelmiste aastate jaotamata kasumi arvelt ei makstud.

Juhatuse hinnangul ettevõttel puuduvad intressimäärade ja valuutakursside riskid.

Aasoja Projekt AS tegevuse põhieesmärk järgmisel majandusaastal muuta tootmine kasumlikuks.

Selle saavutamiseks on põhieesmärk suunatud projekteerimistegevuse laiendamisele ning tootmises uute jätkusuutlike toodete arendusse, nende reklaamile ja müügitegevusele.

AASOJA PROJEKT AS kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.