Rohkema info nägemiseks:

POOTSMAN PT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Lisaks majutusele ja kõrtsiteenustele pakume ka saunakompleksi ja catering-teenust, et tagada unustamatu peatumine.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast kohta, kus ajalugu sosistab läbi kiviseinte ja kaasaegne mugavus kohtub ajatu võluga. Kadrina küla südames asuv kõrts ja külalistemaja pakuvad elamust, mis ületab tavalise. Rikka pärandi ja erakordse teenindusega kutsume teid nautima meie hinnatud asutuse ainulaadseid pakkumisi.

Meie kõrts: austusavaldus pärandile

Astuge sisse meie kõrtsi sooja embusse, mis asub iidse mõisa võimsas keldris. Siin, kaunite võlvlae all, võivad kuni 50 külalist tähistada ja nautida. Meie kõrts on ideaalne paik sünnipäevade, intiimsete pulmade, jõulupidude, ettevõtte ürituste ja isegi mälestusürituste korraldamiseks. Kuigi hindame spontaansust, töötab meie kõrts ainult broneeringute alusel, tagades, et teie sündmus on sama eksklusiivne kui meeldejääv.

Erakordsed majutusvõimalused ja hommikused naudingud

Neile, kes otsivad puhkust, lubavad meie külalistemaja majutusvõimalused rahulikku ööund. Hommikul ärkate maitsvale hommikusöögile, mida serveeritakse samas kõrtsis, alustades päeva kohaliku köögi maitsetega.

Toitlustuse tipptase meie seinte taga

Meie pühendumus kulinaarsele tipptasemele ulatub kaugemale mõisast. Meie catering-teenusega toome meie köögi maitsed teie valitud asukohta, olgu see siis lähedal või kaugel. Võtke meiega ühendust, et korraldada eritellimusel söögikogemus, mis tõstab iga sündmuse uuele tasemele.

Lõõgastus uues võtmes: meie sauna oaas

Avastage meie intiimne lõõgastuskeskus, kus võlvlae suursugusus kohtub meie saunade ja mullivanni rahuga. Olgu teie valik nautida õues asuvas kümblustünnis ja tünnisaunas tähtede all või lõõgastuda meie siseruumides asuvas Soome, auru- ja infrapunasaunas, lõõgastus on garanteeritud. Meie saunakompleks mahutab kuni 20 külalist, pakkudes võimalust ettetellida suupisteid täiusliku vaba aja veetmise kogemuse jaoks.

Liituge meiega unustamatute hetkede jaoks

Meie kõrtsis ja külalistemajas on iga detail hoolikalt valitud, et tagada teie peatumine pole lihtsalt külastus, vaid rännak läbi aja ja luksuse. Oleme siin, et aidata teil luua unustamatuid hetki, olgu selleks siis pidulik koosviibimine, rahulik puhkus või elustav saunaelamus. Külastage meid Kadrina külas, võtke ühendust numbril +3725286481 või e-posti teel aivi@pootsman.ee broneeringute ja päringute jaoks. Sukelduge meie ajaloolise pelgupaiga võlumaailma, kus iga peatumine on lugu, mis ootab rääkimist.

POOTSMAN PT OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kaisa M.

Peatusin külalistemajas ja kogemus oli imeline. Soovitan soojalt kõigile.

- Jaan T.

Kõrtsi atmosfäär on unustamatu, tõeline ajalooline pärl.

- Kristjan L.

Catering oli fantastiline, kõik toidud olid suurepärased ja teenindus laitmatu.

POOTSMAN PT OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Pootsman PT tegutseb aastast 1998 . Põhilisteks tegevusaladeks on majutus , toitlustamine, seminaride, koolituste ja muude ürituste läbiviimine, milleks on sobivad ruumid hoone keldrikorrusel - Lühikeste meeste kõrts ja Lõõgastuskeskus. Samuti pakume Peipsi järvega seotud tegevusi - kaatrimatkad Peipsil erinevate atraktsioonidega, kalastusretked nii suvel kui talvel, samuti organiseerime ATV matkasid ning puutööde ja kalatöötlemise õppetubasid. Kõrvaltegevusalana tegeleme vähesel määral ka puittoodete tootmisega. Pakume ka cateringi teenust. 2022. aastal viisime PRIA toetuse abiga ellu

Dropdown

kõik artiklid

Mis minna puhkuse ajaks ajaloolisesse mõisa?

Kui plaanite puhkust, mis eristuks, on ajaloolise mõisa võlu võrreldamatu. Need suursugused kodud, mis on täis ajalugu ja karakterit, pakuvad reisikogemust, mis
ssb.ee
Kui plaanite puhkust, mis eristuks, on ajaloolise mõisa võlu võrreldamatu. Need suursugused kodud, mis on täis ajalugu ja karakterit, pakuvad reisikogemust, mis ületab tavalise. Siin on viis veenvat põhjust, miks ajalooline mõis peaks olema teie järgmise puhkuse sihtkohaks. Süvitsi minev ajalooline kogemus Ajaloolises mõisas peatudes on nagu astuksite ajas tagasi. Iga tuba jutustab loo ja seinad kajavad möödunud aegade lugudest. See on võimalus sukelduda minevikku, nautides samal ajal oleviku mugavusi. Paljudel ajaloolistel mõisatel on rikas lugu, mis hõlmab giidiga ekskursioone ja harivaid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.