Rohkema info nägemiseks:

REVIRKE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud mööbli remondile ja restaureerimisele, pakkudes uut elurenti nii kaasaegsetele kui ka antiiksetele erakordse viimistlusega detailidele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

REVIRKE OÜs usume, et iga mööbliese räägib lugu. Ajatu elegantsi lugu, mälestusi, mis on sööbinud puidu igasse kiudu, ja mugavust, mis on põlvest põlve toetanud. Meie missioon on neid lugusid säilitada, puhudes uut elu igasse tooli, lauda ja diivanisse, mis meie uste kaudu sisse tuleb.

Kirgliku mööbli parandamise ja restaureerimise vastu oleme oma oskusi lihvinud, et tagada, et olgu see siis kaasaegne keskpunkt või antiikne pärandvara, see saab osaks hoolitsusest ja tähelepanust, mida see väärivad. Meie ekspertmeeskond on spetsialiseerunud erinevatele restaureerimisteenustele, alates antiikmööbli delikaatsest restaureerimisest kuni meditsiinimööbli vastupidava parandamiseni. Mõistame, et asi pole ainult mööbli uueks tegemises – see on selle ajaloo austamine ja tuleviku tagamine.

Meie teenused ulatuvad lihtsatest parandustest kaugemale. Pakume mööbli müüki, mis on taastatud endise hiilguse juurde, kõrvuti kvaliteetsete materjalidega nagu kunstnahk ja vastupidav mööblikangas. Neile, kes soovivad oma esemeid kohandada, pakuvad meie rahvameistritöö ja polstritööd isikupärast puudutust, tagades, et teie mööbel on sama ainulaadne kui teie lugu.

Mööbli anatoomia nüansse mõistes pakume ka spetsialiseeritud teenuseid nagu porolooni vahetus ja mööbli vedrude vahetamine, tagades, et teie mugavus ei ole kunagi ohustatud. Meie pühendumus suurepärasusele on ilmne igas õmbluses ja igas poleerimises, kui me taastame elegantsi ja säilitame mälestusi.

REVIRKE OÜs on teie mööbli minevik hinnatud ja tulevik kindlustatud. Omaks võttes meie eetose 'Elegantsi taastamine, mälestuste säilitamine', aitame teil hoida teie mööbli pärandit elus aastateks.

Võta meiega ühendust:

+372 515 1018

+372 655 6911

REVIRKE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Marju K.

Imeline töö! Vana kapp sai restaureeritud, olen rahul!

- Silver K.

See ettevõte andis minu mööblile uue elu!

- Robert O.

See firma tegi minu vana seisma jäänud mööbliga väga hea töö!

REVIRKE OÜ tegevusaruanne 2022

Ettevõte tegeleb mööbli remondi ja renoveerimisega ja mööbli remondiks vajalike vahendite müügiga.

Dropdown

kõik artiklid

Sadulsepa kunst: kohandage oma mööblikogemust

Sadulsepa kunst, termin, mis manab esile nahatöö ja mööblivalmistamise hoolika meisterlikkuse, on läbi aegade olnud kõrgelt hinnatud. See iidne praktika, mis al
ssb.ee
Sadulsepa kunst, termin, mis manab esile nahatöö ja mööblivalmistamise hoolika meisterlikkuse, on läbi aegade olnud kõrgelt hinnatud. See iidne praktika, mis algas sadulate valmistamisega, on arenenud keerukaks käsitööks, mis hõlmab nüüd eritellimusel valmistatud mööbliesemete kujundamist ja tootmist, mis on sama funktsionaalsed kui kaunid. Sadulsepa juured ulatuvad tagasi osavate käsitööliste juurde, kes valmistasid nahast sadulaid hobustele. Aja jooksul kohandati neid tehnikaid, et luua mitmesuguseid nahktooteid, sealhulgas mööblit. Selle käsitöö arengut on mõjutanud kultuuritrendid,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.