Rohkema info nägemiseks:

HIIU AUTOTRANS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 3322; jälgijaid - 18. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta HIIU AUTOTRANS OÜ kohta arvamuslugu!"

HIIU AUTOTRANS OÜ hetkeolukord

Juba 3322 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 18 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,7 punktiga ja kommenteeritud 60 korda.

Tegevusaruanne 2022

Sisejuhatus

OÜ Hiiu Autotrans on asutatud 20. jaanuaril 1998. aastal.

Tegevusvaldkonnad 2022 aastal olid: 1. Transporditeenus 2. Kaupade ekspedeerimine, laondus 3. Maavara ja maa-ainese kaevandamine 4. Jäätmete käitlemine ja transport 5. Ohtlike jäätmete käitlemine ja transport 6. Autoteenindus – ja remont 7. Tehnoülevaatuse teostamine 8. Tulekustutite kontroll ja müük, autotarvikute müük

Aruandeaastal jätkasime autoveoteenuse osutamist Eesti Vabariigis.

Teenindasime paljusid hulgiettevõtteid. Tööd tegid üle 30 kaubaauto, millega vedasime temperatuuri nõudvaid kaupu (jahutus, külmutus veod) .

Soetati juurde jahutusfurgoon auto, et parandada teenuse kvaliteeti toiduainete veol . Osteti kaks haaget töö parandamiseks jahe- ja tavakaupade veol Tallinn - Hiiumaa liinil. Teenindasime Hiiumaa kaubandusettevõtteid, plastitööstusi, elanikkonda. Vedasime kaupu Hiiu maakonda igapäevaliselt, vedades enamiku sissetoodavast ja väljaminevast kaubast. Hiiumaa kaupade laialiveoks on ostetud kaks väiksema kongimahu- ja küttekuluga veoautot.

Logistika kiiremaks korraldamiseks arendati edasi logistika programmi. Programm võimaldab tööd teha interneti põhiselt.

Arendasime edasi laoteenuse korraldamist. Laos on videovalve. Soetati juurde tõstuks, valati tolmuvaba laopõrandja suurendati kullerite ruumi et luua lisaks üks töökoht laos.

Pakkusime pakiveo teenust erinevatele ettevõtetele ja elanikkonnale. Paki vedu teostavad kolm kaubabussi, suvel neli kaubabussi, millest kaks on uued kasutusrendil olevad sõidukid.

Tegelesime ohtlike jäätmete käitlemise ja transpordiga ning jäätmete käitlemise ja transpordiga. Võtsime vastu ohtlikke jäätmeid Hiiumaa elanikelt ja ettevõtetelt. Oleme sõlminud vastavad koostöölepingud kohalike omavalitsustega, teenindasime omavalitsuste ohtlike jäätmete kogumispunkte.

Võtsime vastu elektroonikaromusid , vanu rehve ja autoromusid. Omame vastavaid lepinguid ja lubasid romude käitlemiseks.

Kaks multilift autot veavad olmejäätmeid, suurjäätmeid ja ehitus-lammutus prahti.

Teostasime loomsete jäätmete matmist Kapasto matmiskohas, Pühalepa osavallas.

Tegelesime liiva kaevandamisega Kõrgessaare osavallas , Malvaste karjääris. Osutasime veoteenust liivaveol kallur autodega.

Autoremonditöökojas teostati veoautode ja busside remont- ja hooldustöid.

Osutasime sõidukite tehnoülevaatuse teenust. Ülevaatust saab teostada kõikidele sõiduki kategooriatele. Investeerisime diagnostika seadmete soetamisele. Investeerisime kliendi ruumi välja ehitamisele , luues paremad töö tingimused töötajatele ja turvalise kliendi teeniduse.

Ülevaatuspunktis oli võimalik teostada tulekustutite kontrolli. Müüsime autotarvikuid, tegime sõidumeerikute kontrolli ja adapteerimist.

2022 arendasime edasi kinnistu Sõnajala 11 A asuvaid hooneid, kus asuvaid ruume renditakse erinevatele ettevõtetele. Kontori hoonele paigaldati alumiinium välisuksed. Soojustati ja paigaldati uus katusekattematerjal hoone esitiivale.

2022 on sõlmitud 11 ettevõttega rendilepingud, kes kasutavad hoonetes olevaid ruume tähtajatult. Sõnajala 11 A maa on kasutuses sõidukite hoidmiseks ja on vajalik ettevõtte teenendusmaaks. Kinnistu asub Sõnajala 11 H asuva töökoja ja lao ning Sõnajala 11 B asuva tehnoülevaatus punkti kõrval . Hiiu Autotransi kontor asub Sõnajala 11A ruumides.

2022 aastal oli tähtsal kohal tegevused viiruse leviku tõkestamisel töökollektiivis. Osteti vajalikud isikukaitse vahendid , loodi võimalused kontaktivabaks teeniduseks nii kontoris , ülevaatuspunktis, kuller teeninduses kui veonduses. Muudeti kaubaveo dokumendid digitaalseks ja väendati kontakte klientidega.

Märtsis lisati kütuse hinnale BAF. Seoses sõjategevusega Ukrainas ja piirangutega Venemaale, tõusid oluliselt kütuse, energia, varuosa ja veoautode hinnad. Kliendid tulid muutusega kütuse hindades kaasa. Septembrist vähenes veetavate kaupade maht kuna elanike ostujõud on vähenenud.

1. Tasuline rahvusvaheline autoveo tegevusluba RVTL0015923

HIIU AUTOTRANS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.