Rohkema info nägemiseks:

A.V.R.PROJEKT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1481; jälgijaid - 16. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta A.V.R.PROJEKT OÜ kohta arvamuslugu!"

A.V.R.PROJEKT OÜ hetkeolukord

Juba 1481 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 16 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,0 punktiga ja kommenteeritud 3 korda.

Tegevusaruanne 2022

OÜ A.V.R. Projekti põhitegevusaladeks kinnitatud põhikirja alusel on: arhitektuur-ehituslik projekteerimine, ehituse projekti juhtimine, ehitusjärelevalve.

2022.a. majandusaastal moodustas netokäibest suurima osa hoonete arhitektuursete projektide, vähemal määral eriosade projektide koostamine. Detailplaneeringute koostamise osatähtsus on püsinud 2021. aasta tasemel nii tööde arvult kui ka käibe mahult. Detailplaneeringute koostamise tellimused on suurenenud, kuid nende koostamise, kooskõlastamiste ja KOV-poolse menetlemise aeg on küllalt pikk (ca 1 aasta) ning seetõttu on tellimusi ära öeldud. Ehitusprojektide koostamine korralduskult kiirem ja nendele ehitusloa saamine ajaliselt lühem.

Võrreldes varasemate aastatega ei ole töösse võetud korterelamute täieliku rekonstrueerimise projekte (hoonete arh.osa soojustusprojekt ja kõik eriosade projektid), mille ehitamist finantseeritakse kuni 40%-lise toetusega Kredexi poolt. Nende projektide koostamine on tavalisest keerulisem ja aeganõudev, lisaks nõutakse projektide ekspertiisi, mis nõuab suuremat täpsust projektide koostamisel.

Koostati mitmete olemasolevate hoonete ümberehitamise ja soojustuse (väiksemad korterelamud, ühiskondlikud hooned, tootmishooned ja büroohooned) projekte, samuti pereelamute fassaadide, ruumilahenduste muutmise ja katuste ümberehitamise projekte, aga ka komplekseid rekonstrueerimisprojekte. Suurema mahuga oli Rohuaia tänava korterelamute eelprojektid, lisaks mitmete viil- ja PVC-hallide projektid. Samuti projekteeriti uusi pereelamuid.

Täiendavalt koostati üksikuid Rakvere linna tänavate ja kõnniteede rek. projekte, uute välisvõrkude projekte. Alltöövõtu korras toimus projektide koostamisel koostöö teiste projektbüroodega ja inseneridega, kelle abil koostas firma lisaks eriosade projekte, samuti välisvõrkude projekte.

Võrreldes 2022. aastaga on nende tööde maht vähenenud.

Projekti juhtimise teenust täies mahus 2022. aastal ei osutatud. Küll on teostatud konsultatsioonide andmist tellijatele ehitamiseks ja rekonstrueerimiseks, samuti ehituse teostuse käigus.

Ehitusjärelevalve teenuseid ei osutatud, kuna lähtuvalt 2015 aastal kehtima hakanud „Ehitusseadustiku“ alusel on selle teenuse osutamine komplitseeritud ning nõuab ajakulu, mida põhitegevuse arvelt ei jäänud. Samuti nõuab see teenus vastava kvalifikatsióoniga spetsialisti olemasolu.

2022.a. oli käive 117 133.- eurot, mis on 76,42 % 2021.aasta käibest.

2022.aasta lõppes kasumiga 6 032.- eurot.

2023. aastal peab käivet suurendama 2021. aasta tasemele, kuigi olukord projekteerimis-ehitusturul ei ole prognoositav ning KOV poolt korraldatavate hangete võitmine projekttööde saamiseks pole kindel. Projektide põhimaht on jääb eraisikute ja eraettevõtete tellimuste täitmisele.

Firma jätkab tegevust 2023. aastal.

Juhatuse liige Aivar Klaasen

A.V.R.PROJEKT OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.