Rohkema info nägemiseks:

E-TIKAND OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Spetisaliseerume alates 1994. aastast kvaliteetse masintikkimise teenuste pakkumisele, luues ainulaadseid tikandeid, olgu selleks siis ettevõtte logod, kujundused või sõnumid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Oled sa äriklient, kes soovib brändi tugevdada või eraisik, kes soovib muuta kingituse eriliseks? E-Tikand OÜ on Eesti juhtiv ettevõte, mis on spetsialiseerunud masintikkimise teenustele alates 1994. aastast. Meie kogemus ja teadmised teevad meist usaldusväärseima ja kvaliteetseima masintikkimise teenuse pakkujaid Eestis.

E-Tikand pakub mitmekülgset ja professionaalset tikkimisteenust, kasutades kõige kaasaegsemaid tikkimismasinaid ja tehnikaid. Meie kogenud meeskond ja täiustatud tehnoloogia võimaldavad luua ainulaadseid tikandeid, mis rikastavad sinu tekstiilesemeid ilu, elegantsi ja isikupäraga.

Oleme pühendunud kvaliteedile igas loodud tikandis. Kasutame ainult kõrgekvaliteedilisi niite ja materjale ning järgime rangeid tööstandardeid, et tagada tikandite vastupidavus ja kaunidus aastateks.

Olenemata sellest, kas soovid ettevõtte logo, kujundust või sõnumit, pakume kohandatud tikkimisteenust vastavalt sinu vajadustele ja soovidele. Meie meeskond on valmis aitama sul realiseerida oma ideid ning luua tikand, mis täpselt väljendab sinu unikaalset stiili.

Tööriided, mütsid, särgid, kotid, saunalinad ja muud tekstiilitooted – võimalused on piiritud. Kui otse tootele tikkimine pole võimalik, aitavad embleemid, mida saab hiljem toodetele külge õmmelda.

E-Tikand OÜ kasutab tööstuslikke Tajima tikkimismasinaid ning kvaliteetseid Madeira ja Isacordi tikkimisniite. Enne tikkimist on vajalik tikkimisprogrammi loomine, mis teostatakse maailma juhtiva tarkvara Wilcom Deco Studioga. Programmi valmistamise tasu on esmakordne, kuid kordustellimuse korral ei pea seda uuesti maksma.

Kui soovid kvaliteetset tikkimisteenust Eestis, vali E-Tikand. Meie pühendunud meeskond tagab õigeaegse kohaletoimetamise, konkurentsivõimelised hinnad ning professionaalse lähenemise igale kliendile. Võta meiega ühendust juba täna ja koge kvaliteetset tikkimist, mis tõstab esile sinu individuaalsust ja stiili. Oleme valmis aitama sul luua tikand, mis jääb meelde aastateks!

Võta ühendust ja leiame parima lahenduse sinu tikkimisvajadustele!

KONTAKT

E-TIKAND OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Maria K.

E-Tikand teeb rõivastega imet. Väga professionaalne teenus.

- Jaanus O.

Muljetavaldav täpsus ja hind. Soovitan soojalt!

- Kaidi M.

Tänulikud kvaliteetse töö eest!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

E-TIKAND OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ E-Tikand on kantud äriregistrisse 09.02.1998 Ettevõte põhitegevusalaks on masintikkimise pakkumine ja arvutiprogrammide valmistamine Aruandeaasta müügitulu oli 69678 eurot ja kahjum 7722 eurot. Ettevõte juhatus on üheliikmeline. Ettevõte jätkab sama põhitegevusega ka aastal 2023.

Dropdown

kõik artiklid

Tikkimiskunst: Kuidas tekstiilidega unikaalne stiil luua?

Tekstiilidele elu ja karakteri andmine on tõeline kunst, kus igal tikandil on oma lugu ja tähendus. E-Tikand OÜ on selle kunsti meister, kogenud meeskonnaga ja
ssb.ee
Tekstiilidele elu ja karakteri andmine on tõeline kunst, kus igal tikandil on oma lugu ja tähendus. E-Tikand OÜ on selle kunsti meister, kogenud meeskonnaga ja täiustatud tehnoloogiaga varustatud ettevõte, mis on pühendunud muutma tikkimise elamuseks, mis toob esile sinu individuaalsuse ja stiili. Tikkimine on rohkemat kui lihtsalt niidi ja kangaga mängimine. See on kunst, mis võimaldab sul väljendada oma unikaalsust ja stiili läbi tekstiilide. E-Tikand OÜ mõistab, et iga tikand peab rääkima lugu, olgu selleks siis ettevõtte logo, isikupärane kujundus või sõnum. Ettevõte, olles

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.