Rohkema info nägemiseks:

KONECRANES OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 3514; jälgijaid - 45. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta KONECRANES OÜ kohta arvamuslugu!"

KONECRANES OÜ hetkeolukord

Juba 3514 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 45 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 6 korda.

Tegevusaruanne 2023

Konecranes OÜ (edaspidi ettevõte) põhikirjaline tegevusala on metalli- ja elektrotehnikatööstuse toodete, sealhulgas tõste- ja teisaldusseadmete, konstruktsioonide ja materjalide projekteerimine, tootmine, ost, müük, eksport, import, vahendamine, paigaldamine, hooldus ja remont, samuti konsultatsioonid, koolitus, personalitöö, raamatupidamine ja maksukonsultatsioonid.

Ülevaade 2023. aastal jätkas ettevõte personali-, raamatupidamis- ja maksukonsultatsiooniteenuste osutamist teistele Konecranes’i kontserni tütarettevõtetele ning tegeles sildkraanade, tõstukite, kraanakomponentide ja varuosade müügiga ning kraanade ja metallitööpinkide paigaldus-, hooldus- ja remonditööde teostamisega.

EMTAKi järgi on ettevõtte põhitegevuse kood 69202: raamatupidamine ja maksualane nõustamine.

Lisaks tegutseb ettevõte järgmistes valdkondades: 46691: tõste- ja teisaldusseadmete ja -masinate ning nende varuosade hulgimüük (k.a konteinerid); 33121: masinate ja seadmete remont; 33201: tööstuslike masinate ja seadmete paigaldus.

Finantstugiteenustekeskus alustas tegevust 2012. aasta augustis ning pakub Konecranes’i kontserni kuuluvatele ettevõtetele raamatupidamis- ja personaliteenuseid, olles samal ajal laienenud. Konecranes OÜ finantstugiteenusekeskuse töötajate arv 2023. aasta lõpu seisuga on 188 töötajat.

Pakutavad teenused on järgmised.

- Ostjate ja tarnijate andmete töötlemine - Ostuarvete menetlemine 1/4

Konecranes OÜ, Sepise 8 Tallinn 11415, Tel +372 6119062

KONECRANES OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.