Rohkema info nägemiseks:

MINOTEC DC OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 594; jälgijaid - 12. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta MINOTEC DC OÜ kohta arvamuslugu!"

MINOTEC DC OÜ hetkeolukord

Juba 594 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 12 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

JUHATUSE TEGEVUSARUANNE

Jätkasime Konica Minolta kaubamärgiga toodete müüki ja teenindust. Muutlikus majanduslikus keskkonnas panustasime stabiilselt toiminud mõõte- ja kontoritehnika müügile ning teenindusele. Viisime läbi valgustuse mõõtetehnika müüki, koolitusi ja teenindust.

Käivitasime uusi projekte värvimõõteteenuste pakkumiseks. Hankisime mõõtetehnika seadmeid ning käivitasime kodulehe kaudu teenuste ja mõõteriistade tutvustamist. Tihendasime koostööd ülikoolidega ja Eesti Standardikeskusega. Panustasime valgustus- ja värvide mõõtetehnika koolitustele ning teenuste pakkumisele.

OÜ Minotec DC 2023. aasta käive oli 21 795 eurot ja kasum 532 eurot.

Edasised plaanid.

Jätkame järgmisel aastal mõõtetehnika müügiga, keskendudes valgustuse ja värvide mõõtetehnikale. Panustame koolitustele värvide ja valguse mõõtmistele kaasaegsete mõõtevahenditega. Arendame koostööd Tallinna Tehnikaülikooli elektroenergeetika- ja mehhatroonika instituudi valgustustehnika laboriga koolituste läbiviimisel. Panustame mõõtetehnika ja teenuste tutvustusele läbi ettevõtte kodulehe.

Plaanime mõõtetehnika müügitegevuse laiendamist Läti, Leedu ja Poola suunal.

Järjest rohkem üritame tuua esile meie põhilise tugevuse, mis seisneb pikaajalises kogemuses ja meie poolt pakutava teenuse kõrges kvaliteedis.

Järgmisel 2024. aastal planeerime senisest rohkem rõhuda mõõtetehnika teenustele.

Meie põhieesmärgiks on pakkuda oma klientidele mõõtetehnika lahendusi, mis toodaksid senisest veelgi efektiivsemaid tulemusi tööstustoodangu kvaliteetsel pakkumisel sise- ja välisturgudele.

Ettevõtte juhatus koosneb 2 liikmest, seejuures juhatuse esimees tegutseb ka ettevõtte tegevjuhina.

MINOTEC DC OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.