Rohkema info nägemiseks:

FLAGMORE AS

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 3394; jälgijaid - 47. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta FLAGMORE AS kohta arvamuslugu!"

FLAGMORE AS hetkeolukord

Juba 3394 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 47 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Ettevõtte tegevusvaldkond

AS Flagmore põhitegevuseks on komposiitmaterjalist lipumastide tootmine ja müük. Põhiturgudeks on

Rootsi, Taani, Soome, Prantsusmaa, Põhja-Ameerika ja Ühendkuningriik. Kokku on tooted esindatud rohkem kui 40 riigis üle maailma. Lipumastide kõrval tegeletakse ka teiste komposiittoodete tootmisega ning vähesel määral lipumastide paigalduse ja transpordiga Eesti Vabariigis.

Aruandeaastal toimunud investeeringud ja lähituleviku tegevused 2022 valmis ja võeti kasutusele uuendatud ettevõtte veebileht.

Vaadati üle ja kaardistati olemasolevad kuluallikad ning investeeriti energiasäästu. Meetmete tulemusena õnnestus vähendada energiakulu 30% võrra.

Fookuses oli infotehnoloogia jätkuv integreerimine igapäevastesse protsessidesse - 2022 läbiti meeskonnaga digitaliseerimise meistriklass.

Investeeriti ka tootmise efektiivsemaks muutmisesse ja LEAN põhimõtete juurutamisesse. Uus tooraineladu ja lühendatud jaotusteed parandavad turvalisust ja säästavad aega.

2023 jätkuvad investeeringud digitaliseerimisse ja tootmise efektiivsemaks muutmisesse. Keskkonnaalaste investeeringute fookusesse on võetud jäätmed ja ringmajanduse põhimõtted.

Uurimis- ja arendustegevuse projektid

Koostöös Tallinna Tehnikaülikooli ja inseneribürooga lõpetati lipumasti tiputarvikute parendamise projekt, millele on tänaseks omistatud ka patendikaitse.

2023 aastal on tähelepanu all komposiittoodete digitaalne simuleerimine, mis võimaldab luua aluse uute ja suurema lisandväärtusega toodete loomisele.

Olulised sündmused, mis mõjutavad järgmiste majandusaastate tulemusi

Sündmusi, mis oluliselt mõjutavad või võivad mõjutada järgmise aasta tulemusi, aruandeperioodil ei olnud.

Tegevusvaldkonna üldine olukord, areng ja mõju 2022 aastat iseloomustasid sõjast, inflatsioonist, energiahindadest ja EL-i kaitsetollidest põhjustatud sisendhindade tõusud.

2023 aastal prognoosime oma peamistel turgudel nõudluse nõrgenemist. Hinnatõus on pidurdumas ja aasta teises pooles ootame hindande langust. Kestev fookus on aktiivne osalemine suurürituste hangetel. 2023.a.

plaanitakse minimaalset käibekasvu, kuid ootame EBITDA kasvu 20%

Olulised keskkonna- ja sotsiaalmõjud

Flagmore AS peab oluliseks kohaliku kogukonna arengutesse ja tegevustesse panustamist. Toetame nii sporti, kohalikku vallaelu ja töötajaskonna arengut.

Peamised finantssuhtarvud

Aruandeperioodil müüdi toodangut väljapoole Eestit 4 873 (2021.a. - 4 589) tuh. euro eest. Tooteid eksporditi rohkem, kui 30sse riiki, sealhulgas Rootsi, Soome, Prantsusmaale, Poola, Taani,

Suurbritanniasse, Saksamaale, Ameerika Ühendriikidesse ja mujale.

Eestis müüdi toodangut kokku 241 (2021.a. - 212) tuh. euro eest, millest 228 (2021.a. - 207) tuh. moodustas lipumastide ja tarvikute müük ning 13 (2021.a. - 5) tuh. euro eest osutati transpordi, paigaldus-, remondi- ning hooldusteenuseid.

Olulisemad finantssuhtarvud AS Flagmore 2022.a. ja eelnenud majandusaasta kohta:

Peamised finantssuhtarvud: 2022.a. 2021.a.

Müügitulu (tuh eurot) 5 115 4 801

FLAGMORE AS kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.