Rohkema info nägemiseks:

ENDU-INNI OÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2203; jälgijaid - 25. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta ENDU-INNI OÜ kohta arvamuslugu!"

ENDU-INNI OÜ hetkeolukord

Juba 2203 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 25 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Osaühing Endu-Inni on Eesti erakapitalil põhinev ettevõte, mis on asutatud 2000.aastal. Osaühingu põhitegevusalaks on kinnisvara haldus ja arendus ning puhkemajutus. Osaühing pakub majutust rookatustega puhkemajades ning rohkelt võimalusi vaba aja veetmiseks. Täpsemalt saab lugeda www.jpk.ee. Puhkekeskuses on loodud kõik tingimused ka seminaride ja koolituste korraldamiseks.

Üldine majanduskeskkond 2022. aastal Eesti SKP vähenes püsivhindades. Majandusanalüütikute arvates inflatsioon aeglustub, töötusemäär suureneb veidi, kuid palgakasv püsib tugev. Järgmiseks aastaks prognoositakse mõõdukat majanduskasvu ja hinnakasvu normaliseerumist. 2022. aastat iseloomustas kiire hinnatõus ning majanduskonjuktuuri halvenemine. IMFi värske hinnangu põhjal ootab kolmandikku majandusest ees 2023.

aastal kahanemine. Majandus on siiski osutunud oodatust vastupidavamaks. Kiire inflatsiooni ohjeldamiseks on Euroopa Keskpanga nõukogu jätkanud baasintressimäärade tõstmist stabiilses tempos ja teeb seda edaspidi eeldatavalt veelgi. Kokkuvõtvalt ootab Eesti majandust ees raske aasta, ent intressimäärade ja maailmamajanduse stabiliseerumine võib kaasa tuua ka üllatavalt kiire taastumise.

Osaühingu majandustegevusest 2022. aastal

Aruandeaasta käive kujunes nii majutusest kui väikemajade rendist ja igasugustetst kõrvalteenustest ja oli 2022. aastal 392,6 tuhat eurot ning 2021. aastal 306,9 tuhat eurot.

Aruandeaastal toimus ettevõtete suveüritusi, seminare ja koolitusi, eraklientide tähtpäevi. Juhtkonna hinnangul on ettevõtte tegevus koroonakriisist taastunud.

Aruandaastal jätkati tegevust majutustingimuste parandamiseks ja muude puhkusega seotud tegevuste mitmekesistamise eesmärgil. Ettevõte omab kalapüügiluba ning jätkab väiksemahulise rannapüügiga. Püütud kala turustatakse puhkekeskuse klientidele.

Ettevõtte tegevusega ei kaasne olulisi keskkonna ja sotsiaalseid mõjusid.

Alates septembrist 2022 on ettevõtte juhatuses kaks liiget.

Valuutakursside ja intressimäärade muutumisega seonduvad riskid 2022. aastal toimusid arveldused klientide ja tarnijatega eurodes, mistõttu valuutakursside riskid puudusid.

Eesmärgid ja hinnangud

Juhtkonna hinnangul ei ole ettevõttes järgmisel aruandeaastal muudatusi ette näha. Ettevõtte juhtkond on teadlik keerulisest olukorrast maailmas ja on analüüsinud sellest tulenevat mõju ettevõtte majandustegevusele ning leidnud, et olenemata keerulisele olukorrale majanduses on juhtkonna hinnangul ettevõtte tegevuse jätkuvus kindel.

ENDU-INNI OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.