Rohkema info nägemiseks:

PINTMANN GRUPP OÜ

3
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 4970; jälgijaid - 36. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta PINTMANN GRUPP OÜ kohta arvamuslugu!"

PINTMANN GRUPP OÜ hetkeolukord

Juba 4970 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 36 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Pintmann Grupp OÜ on asutatud 1998 aastal. Ettevõtte põhitegevusaladeks on hotellimajandus, toitlustamine, ilu- ja isikuteenused, spaateenused, eriarstiabi ning meditsiinitehnika müük.

Aastaringset majutusteenust pakub Kubija hotell-loodusspaa. Toitlustusteenust pakub Kubija restorani köök, mis tagab hotelli klientide toitlustamise täies mahus ning lisaks restorani a la carte osa, mis teenindab lisaks hotelli klientidele ka majutusteenust mitte kasutavaid kliente.

Ilu-ja isikuteenuseid pakub hotelli spaahoolitsuste osa ja saunakeskus, kus lisaks klassikalistele teenustele pakutakse ka erihoolitsusi looduslike vahenditega. Saunakeskuse teenuseid kasutavad lisaks hotellis majutuvatele klientidele ka kohalikud ja lähiümbruse elanikud.

Pakutavate isikuteenusute põhieesmärk on propageerida tervislikke eluviise pakkudes kompleksteenusele lisaks looduskeskkonnas aktiivtegevuste võimalust.

2022 aastal täitus Pintmann Grupp OÜ-l kahekümne neljas tegevusaasta. 2022 aasta oli pandeemiast taastumise aasta, kus ei olnud enam riiklikke piiranguid teenuse pakkumisel ja turismiturg taastus ootuspäraselt. 2022 aastaks planeeritud savikorruse rekonstrueerimistööd lükkusid seoses keerulise olukorraga ehitussektoris edasi ja töödega alustatakse 2023 veebruaris. Savikorruse rekonstrueerimisega seotud investeering ca 1, 3 miljonit eurot kaetakse

EAS-i turismisektori tootearenduse toetuse (200 000€), pangalaenu (900 000€) ja omavahenditega. Rekonstrueerimistööde planeeritud lõpptähtaeg on 31.07.2023. 2022 aasta investeeringuteks kulutati 164 200€ omavahenditest, millest põhiosa kulus spaakeskuse hooldusremondile ja uuendustele.

Aruandeaastal koostati koostöös konsultandiga Kubija hotell-loodusspaa arengukava järgmiseks viieks aastaks. Arengukavas on välja toodud olulised strateegilised suunad , missioon ja visioon ning eesmärgid 2025.aastani.

Turismisektori majanduskeskkond on jätkuvalt turbulentne seoses energiahindade tõusuga kasvanud kulude ja inflatsiooni mõjuga. Kasvanud palgasurve ja kvalifitseeritud tööjõu puudus on jätkuvalt turismisektori olulised teemad.

Oluliselt on muutunud külastaja tarbimiskäitumine ja nõudmised, millega peame teenust

PINTMANN GRUPP OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.