Rohkema info nägemiseks:

WELLSPA OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Rohkem kui 20aastase kogemusega Wellspa on tõusnud Euroopa üheks juhtivaks spaatoodete arendajaks ja tootjaks. Kaasaegsed, läbimõeldud ja innovaatilised lahendused on aidanud saavutada meie eesmärki - pakkuda alati parimat kogemust toodete kasutajatele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Üle 20 aasta oleme olnud spaatoodete innovatsiooni suunanäitajaks Euroopa turul. Meie kogemustega meeskond on pühendunud mitte ainult toodete disainile, vaid ka tehniliste lahenduste ja materjalitehnoloogiate täiuslikkuseni lihvimisele. Meie eesmärk on tagada sinu spaakogemuse maksimaalne kvaliteet, funktsionaalsus ja vastupidavus.

Meie minivälibasseinid on loodud selleks, et tuua spaarõõm otse sinu koju, 365 päeva aastas. Naudi vesimassaaži, valgusteraapiat ja lõõgastavat muusikat, olgu väljas suvi või talv. Lihtsasti paigaldatavad basseinid sobivad nii aeda, terrassile kui ka siseruumidesse. Need loovad võimaluse jagada kvaliteetaega pere ja sõpradega, luues unustamatuid mälestusi ja laadides sind igapäevaeluks energiaga.

Vesiravi võib muuta sinu üldise heaolu täielikult. Meie tervisekapslid, või nagu me neid nimetame - energiakapslid, on loodud selleks, et tuua sinuni parim hüdroteraapia kogemus. Ühendades veemassaaži, valguse-, ürdi- ja aroomiteraapia, auruteraapia, infrapuna ja vibromassaaži, loovad meie kapslid tõelise meelte ja keha tervendava kogemuse.

Meie edulugu rajaneb põhimõttel mitte leppida vähemaga kui parim. Me uurime pidevalt lõpptarbija vajadusi ja soove, et pakkuda ainult parimat spaakogemust. Meie kaasaegsed lahendused ja läbimõeldud disain teevad meist usaldusväärse partneri nii klientidele kui ka edasimüüjatele. Oleme rohkem kui lihtsalt ettevõte, me oleme sinu tee lõõgastuse, luksuse ja terviseni.

Rohkem infot leiad meie kodulehelt!

Koduleht

WELLSPA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari-Liis O.

Meie pere on väga rahul selle investeeringuga!

- Liina K.

Kogu tellimisprotsess oli meeldiv ja lihtne ning meeksond oli väga abivalmis.

- Robi K.

Meil on olnud minivälibassein nüüd juba aastaid ja oleme sellega väga rahul. Ergonoomilised istmed pakuvad parimat võimalikku mugavust.

WELLSPA OÜ tegevusaruanne 2022

Wellspa OÜ, millel on enam kui 15-aastane kogemus, on tõusnud Euroopa üheks juhtivaks spaa toodete arendajaks ja tootjaks. Selle ettevõtte edu taga on kaasaegsed, läbimõeldud ja innovaatilised lahendused, mis on aidanud saavutada Wellspa eesmärki - pakkuda alati parimat kogemust spaa toodete kasutajatele. Wellspa OÜ peamisteks tegevusaladeks on multifunktsionaalsete massaažiseadmete, välibasseinide, komposiittehnoloogial põhinevate toodete tootmine ja turustamine. Nende turu olulisemad sihtgrupid on taastusravikeskused, spa hotellid, tervisekeskused, ilusalongid, spordiklubid. Lisaks omab

Dropdown

kõik artiklid

Leia rahu ja heaolu spas

Kaasaegne elutempo võib olla nõudlik ja stressirohke. Seepärast on oluline aeg-ajalt peatuda ja leida hetk iseendale, kus saab lasta lahti pingetest ja nautida
ssb.ee
Kaasaegne elutempo võib olla nõudlik ja stressirohke. Seepärast on oluline aeg-ajalt peatuda ja leida hetk iseendale, kus saab lasta lahti pingetest ja nautida täielikku lõõgastust. Üks parimaid viise selleks on külastada spaad. Spaa ei ole ainult luksuslik põgenemine argipäeva eest, vaid ka tervendav oaas, kus saab taastada nii keha kui ka meelt. Avasta koos meiega, miks spas käimine on oluline sinu heaolu ja tervise jaoks. Spas käimine on palju enamat kui lihtsalt massaaž või näohooldus. See on sügav sukeldumine heaolu maailma, kus kohtuvad keha, vaim ja hing. Spaa pakub mitmekesiseid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.