Rohkema info nägemiseks:

RANNAPERE PANSIONAAT AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1513; jälgijaid - 27. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta RANNAPERE PANSIONAAT AS kohta arvamuslugu!"

RANNAPERE PANSIONAAT AS hetkeolukord

Juba 1513 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 27 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga ja kommenteeritud 5 korda.

Tegevusaruanne 2023

AS Rannapere Pansionaat on Viimsi vallale kuuluv üldhooldusteenust pakkuv hooldusasutus, kelle peamiseks tegevusalaks on eakatele üldhooldusteenuse pakkumine. AS Rannapere Pansionaadi aktsiate omanikuks on 100%-liselt Viimsi vald.

Seisuga 31.12.2023 elas AS Rannapere Pansionaadis 71 elanikku, neid teenindas 14 hooldajat, kokku oli töökohti 28. AS Rannapere

Pansionaat rendib II korruse ruume Viimsi Astri lasteaiale ja Viimsi Hoolekandekeskusele.

AS Rannapere Pansionaadi põhieesmärgiks on pakkuda kvaliteetset üldhooldusteenust, arendada välja uusi teenuseliike, tagades teenuse saajatele parimad olme-, hooldus-, ja elamistingimused, asutuse juhtimise struktuuri täiustamine ning parendamine.

2023 aastal lisandus igapäevase lisateenusena ringitöö ja käeline tegevus. Tegevused toimuvad nii tubastele elanikele kui ringitegevusena tegevustoas kõigile elanikele kõikidel tööpäevadel. Selleks on tööle võetud ringijuhendaja. Ringitegevuste eesmärk on eakate tegevusvõime säilitamine ja parendamine. Lisaks jätkusid iganädalased muusikateraapia tunnid ja hommikuring ning hingehoiuteenus, mis hoolitseb inimese kui terviku eest, keskendudes eksistentsiaalsetele ja usulistele teemadele.

2023 aasta põhilised tegevused AS Rannapere Pansionaadis olid: diiselgeneraatori ost, läbi mille on tagatud elektriühenduse olemasolu kogu hoonele kriisiolukorras; jätkuvalt korrastati/remonditi elanike tubasid ja vahetati välja inventar ja mööbel värskelt remonditud tubades. Samuti sai kaasajastatud köök ja soetatud erinevaid uusi köögiseadmeid. Lisaks uuendati kõikide koridoride sisustus (uued kapid, istepingid, riiulid). Toimus ka struktuuriline muudatus – tööle võeti ehitusmeister / haldustöötaja, kes tagab kogu hoone korrashoiu igapäevaselt. 2023 aastal alustasime hoone välisfassaadi renoveerimisega, mille käigus vahetati välja ja värviti hoone mädanenud tuulekasti lauad. Tööd jätkuvad 2024 aasta kevadel.

2023 aasta juulist jõustus edukalt üldhooldusteenuse reform, mille elluviimine oli üks mahukamaid tööülesandeid terve aasta jooksul. Selle raames koolitasime ka oma töötajaid, kellede kvalifikatsioon vastab tänaseks kõikidele üldhooldekodudele esitatud hooldustöötajate nõuetele.

2023 aasta septembris külastasime Düsseldorfis rehabilitatsioonimesse RehaCare, kus omandasime uusi teadmisi, milliseid püüame rakendada igapäevaselt ka AS Rannapere Pansionaadis.

2023 aasta novembris andis Päästeameti Põhjakeskus Rannapere Pansionaadile tuleohutusalase hinnangu, mis kinnitab, et hoone vastab kehtivale III kasutusviisi tuleohutusnõuetele.

2023 aasta detsembris soetasime elanike tarbeks uue ja tõstukiga ratastooli invatranspordi pakkumiseks ümberehitatud Mercedes-Benz Vito 116, millega sõidutada meie elanikke kevad-suvisel perioodil erinevatele kultuurilistele üritustele. Lisaks töötasime välja Rannapere uue logo ja võetsime kasutusele uue kodulehe.

2023 aastal oli AS Rannapere Pansionaat müügitulu 1 375 805 eurot, millest põhilise osa moodustasid AS Rannapere Pansionaadi elanikele osutatavad teenused, investeeringutele kulus 50 239 eurot. 2023 aasta majandusaasta lõpetas AS Rannapere Pansionaat kasumiga 58 114 eurot.

2024 aastal on kavas jätkata AS Rannapere Pansionaadi välisfassaadi renoveerimisega, jätkuvalt korrastada elanike eluruume ja vahetada välja vananenud inventar. Tegeletakse töötajate täiendkoolitusega ja nende igapäevase rahulolu tagamisega. Samuti tegeletakse jätkuvalt teenuse kvaliteedi tõstmisega, viimaks teenuse taseme kvaliteet Eesti kõrgeimale tasemele. Põhirõhk lisaks elanike ja töötajate rahulolu tagamisele on elanike vabaaja sisustamisel ja jätkuvate tegevuste laiendamisel.

2024 aasta lõpus tähistame AS Rannapere Pansionaat 50ndat juubeliaastat – toimuvad juubelipidustused meie elanikele, töötajatele ja koostööpartneritele.

RANNAPERE PANSIONAAT AS kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.