Rohkema info nägemiseks:

UPEX LS OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 12430; jälgijaid - 17. Arvustusi - 4; Artikleid 5+ "Kirjuta UPEX LS OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Iga liigutuse südames on lugu. Uute alguste, unistuste lennule tõusmise ja mälestuste hoolika ülekandmise lugu ühest peatükist järgmisse. Siin astub mängu UPEX LS OÜ - mitte ainult kui kolimisteenus, vaid kui teie teekonna hoidja.

Corstjens Worldwide Movers Group'i prestiižse toetusega oleme kolimistööstuse usalduse ja kvaliteedi sümbol. Meie lai võrgustik, mis hõlmab üle 600 pühendunud töötaja rohkem kui kolmekümnes Euroopa harukontoris, 185 sõidukit ja miljon ruutjalga ladustamispinda, on teie käsutuses, et tagada iga teie kolimise aspekti täpne ja hoolikas käsitlemine.

Igal aastal korraldame umbes 70 000 kodukolimist, mis on tunnistuseks meie võimekusele ja pühendumusele pakkuda suurepärasust. Meie teenused on kohandatud vastama iga kliendi ainulaadsetele nõudmistele, olgu selleks siis kohalik või rahvusvaheline kolimine, ettevõtte või isiklik ümberpaigutamine või raskete, väärtuslike või õrnade esemete transport.

  • Kohalikud ja rahvusvahelised kolimisteenused
  • Ettevõtte ja isiklik ümberpaigutamine
  • Raskete esemete kolimine
  • Kunsti ja ehetega transport
  • Näituste transport
  • Pakendamismaterjalide rent ja müük
  • Kolimiskindlustus
  • Ladustamislahendused
  • Kõikehõlmavad transporditeenused

Meie ressursid on hoolikalt kujundatud tagamaks sujuvat kolimisprotsessi. Oleme uhked professionaalse lähenemise üle, mis on kohandatud rahuldama iga kliendi vajadusi, toetudes kogenud ja motiveeritud kolijate meeskonnale. Meie pakendamismaterjalid ja -meetodid on kõrgeima kvaliteediga, tagades teenuse osutamisel suurimat hoolt minimaalsete kuludega.

Asudes Tallinna südames, on UPEX LS OÜ rohkem kui lihtsalt kolimisfirma; me oleme teie partner üleminekul. Kutsume teid usaldama meid oma kolimisega ja kogema meelerahu, mis kaasneb teadmisega, et teie varad on osavates kätes.

Küsimuste ja isikupärastatud pakkumise saamiseks võtke meiega ühendust aadressil upex@upex.ee või helistage meile numbril +372 6 112860. Alustage oma teekonda UPEX LS OÜ-ga, kus iga kolimine on samm suurepärasuse suunas.

UPEX LS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Paavel

Usaldusväärne partner igas olukorras. Täname meeldiva koostöö eest!

- Taavi

Suurepärane teenindus ja täpne logistika. Soovitan kindlasti!

- Liis

Meie usaldusväärne valik logistikateenustes. Aitäh meeskonnale!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kuidas tagatakse õrnade kunstiteoste turvaline transport näituste logistikas?

Näituste logistika on eriala, mis nõuab sügavat mõistmist hoolikusest ja täpsusest, mis on vajalikud väärtuslike ja tihti asendamatute esemete transportimiseks. UPEX LS OÜ-s tunnistame usaldust, mida meie kliendid meile oma kõige hinnalisemate varade käitlemisel annavad. Meie ekspertiis kunsti ja näituse transportimise keerukuste haldamisel tagab, et iga ese jõuab sihtkohta laitmatu seisukorras. Iga näitus esitab oma väljakutsed, alates õrnadest kunstiteostest kuni suuremõõtmeliste installatsioonideni. Oleme osavad rahvusvahelise saatmise, tollieeskirjade ja eduka näituste logistika nõudliku

Dropdown

kõik artiklid

Millised on olulised sammud kontori kolimise planeerimisel?

Kontori kolimine on oluline ettevõtmine, mis nõuab põhjalikku planeerimist ja teostust. Olgu tegemist laienemise, koomaletõmbumise või lihtsalt uue keskkonna ot
ssb.ee
Kontori kolimine on oluline ettevõtmine, mis nõuab põhjalikku planeerimist ja teostust. Olgu tegemist laienemise, koomaletõmbumise või lihtsalt uue keskkonna otsimisega, stressivaba kolimine on oluline äri järjepidevuse ja töötajate moraali säilitamiseks. Kontori kolimine on rohkem kui lihtsalt füüsiline liikumine; see on strateegiline äriline otsus, mis võib mõjutada tootlikkust, kultuuri ja operatsioone. Sujuva ülemineku tagamine on kolimise edukuse jaoks kriitilise tähtsusega. Hästi juhitud kontori kolimine minimeerib katkestusi, vähendab töötajate stressi ja loob aluse sujuvaks

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.