Rohkema info nägemiseks:

SKULPTUURIKODA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
MeistKontaktKKK E-pood pakub laia valikut erinevaid kodu- ja aianduslahendusi, sealhulgas vaase, purskkaevusid, loomade skulptuure, aiamööblit, lampi, pumbasid ja tiigitehnikat ning skulptuure ja muid tooteid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie meeskond koosneb kogenud käsitöölistest, kunstnikest ja disaineritest, kellel on kirg luua kõrgkvaliteedilisi esemeid, mis rõõmustavad teie meeli ja elavdavad teie eluruumi.

Meie tegevusala hõlmab laia valikut tooteid, mis rikastavad teie kodu, aeda või ärikeskkonda. Me toodame purskkaeve, lillevaase, skulptuure, rõdupiirdeid, sambaid, lampe, ehitusdetaile, loomade skulptuure, pumbasid ja tiigitehnikat. Iga meie poolt loodud ese on valmistatud põhjaliku tähelepanu ja hoolega, kasutades kvaliteetseid materjale ning kaasaegseid tootmistehnoloogiaid.

Meie lillevaasid toovad looduse ilu teie siseruumidesse, samal ajal kui purskkaevud loovad lõõgastava ja rahustava atmosfääri teie aias või hoovis. Skulptuurid ja loomade skulptuurid on tõeliseks kunstiteoseks, mis muudavad teie ruumi unikaalseks ja isikupäraseks. Samuti pakume laia valikut aiakujunduselemente, alates rõdupiiretest kuni aiamööblini, mis lisavad elegantsi ja mugavust igale väliruumile.

Meie eesmärk on pakkuda teile parimat kvaliteeti ja teenindust, mis vastab teie individuaalsetele vajadustele. Olgu see siis oma kodu kaunistamine või ärikliendi soovid – meie ettevõte on alati valmis looma teie unistuste keskkonna.

Oleme uhked oma tegevuse üle ja usume, et iga meie loodud ese peegeldab meie kirge ja pühendumust kunstile ja kvaliteedile. Valige meie ettevõte, kui soovite oma ruumi muuta kauniks ja eriliseks kõrgkvaliteediliste ehitus-, sise- ja aiakujundustoodetega. Teie rahulolu on meie kõige suurem motivaator ja meil on hea meel olla teie partneriks sel teekonnal ilu ja loomingu poole.

Tuvtu meie tootevalikuga!

Vaata rohkem

SKULPTUURIKODA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari E.

MeistKontaktKKK E-poodi tooted on alati kvaliteetsed ja ma ei ole kunagi pettunud. Tänan teid usaldusväärse ja kvaliteetse teeninduse eest!

- Jaan T.

Olen alati rahul olnud MeistKontaktKKK E-poe toodete suure valikuga ja usaldusväärse teenindusega.

- Kersti K.

Hea kvaliteediga tooted ja suurepärane teenindus. MeistKontaktKKK E-pood on alati mind rõõmustanud!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

SKULPTUURIKODA OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Skulptuurikoda on ettevõte, mille põhitegevusala on aiaskulptuuride valmistamine ja müük. See on organisatsioon, mis on pühendunud oma toodete ja teenuste pidevale arendamisele, et pakkuda klientidele parimat kvaliteeti ja väärtust. OÜ Skulptuurikoda on pidevalt panustanud tootearendusse ja tootmisprotsessi efektiivsuse tõstmisesse, et tagada oma toodete kõrgeim kvaliteet ja konkurentsivõime. Järgmisel majandusaastal on OÜ Skulptuurikoda põhieesmärgiks toodete täiustamine ning sortimendi laiendamine. See tähendab, et ettevõte plaanib oma tootevalikut laiendada ja olemasolevaid tooteid

Dropdown

kõik artiklid

Milline on aiaskulptuuride tähendus Eesti aedades?

Aiad on Eestis oluline osa kodudest ja kogu kultuurist. Need ei ole lihtsalt taimede ja lillepeenarde kogumid, vaid pigem isikupärase väljenduse koht, mis peege
ssb.ee
Aiad on Eestis oluline osa kodudest ja kogu kultuurist. Need ei ole lihtsalt taimede ja lillepeenarde kogumid, vaid pigem isikupärase väljenduse koht, mis peegeldab majaomanike maitset, väärtusi ja stiili. Üheks tähtsaks aia kaunistuseks, mis on leidnud tee Eesti kodudesse, on aiaskulptuurid. Need kunstiteosed lisavad aedadele sügavust, tähendust ja isikupära ning räägivad lugu nende omanikest. Kultuuriline taust Skulptuuride kasutamine aedades ei ole Eestis midagi uut. Ajalooliselt on skulptuurid olnud osa mõisaaedade ja pargide kujundusest, kus neid kasutati mitte ainult esteetilise

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.