Rohkema info nägemiseks:

STA TEHNIKS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1897; jälgijaid - 49. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta STA TEHNIKS OÜ kohta arvamuslugu!"

STA TEHNIKS OÜ hetkeolukord

Juba 1897 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 49 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,7 punktiga ja kommenteeritud 25 korda.

Tegevusaruanne 2022

STA Tehniks OÜ põhitegevus on valvetehnika, tulehäireseadmete ja videovalve süsteemide jae- ja hulgimüük ning nende seadmete eksport ja import. STA tehniks OÜ klientideks on turvateenust pakkuvad ettevõtted, kes meie poolt müüdud süsteeme projekteerivad, paigaldavad ning hooldavad. Lisaks seadmete müügile pakume klientidele müügieelset ning -järgset konsultatsiooni.

Meie missiooniks on pakkuda klientidele kvaliteetseid nõrkvooluseadmeid, projektide puhul professionaalset projektieelset ning -järgset konsultatsiooni ning kõige laiemat tootevalikut. Otsime pidevalt uusi tooteid ja tootjaid, mis vastaksid pidevalt areneva turu vajadustele. Koos meie müügispetsialistidega suudame kliendile kokku panna tellija soovidele vastava tervikliku lahenduse, valides kõik vajalikud seadmed meie tootevalikust.

Lisaks laiale seadmete valikule pakume meie poolt müüdud seadmetele alati ka müügieelset ning müügijärgset tehnilist tuge ning konsultatsiooni süsteemide paigaldajatele, projekteerijatele ja vajadusel ka tellijatele.

Me ei tegele süsteemide projekteerimise ega paigaldamisega, vaid usaldame selle töö oma headele klientidele. Korraldame igal võimalusel oma klientidele koolitusi ning kutsume tootjate esindajaid meile ning klientidele müügi või tehnilisi koolitusi läbi viima. Tehnilised koolitused ning väiksemad seminarid korraldame alati oma kontori koolitusklassis, kuhu mahub kuni 15 inimest.

Me ei tegele “kastiliigutamisega” või puhtalt seadmete vahendamisega. Soovime, et nii meie kui ka klientide tegevus oleks kasumlik ning jätkusuutlik.

Panustame tugevale tehnilisele toele, et müüdavad seadmed ning lahendused korrektselt toimiksid.

2022. aastal OÜ STA Tehniks on jätkuvalt tegutsev. Majandustegevust iseloomustas 2021 aastal müügi stabiliseerumine. Tähelipanu pöörati eelkõige äritegevuse kindlustamisele praegustel turgudel. Võttes arvesse äri- ja finantskeskonna prognoose järgnevaks aastaks, on OÜ STA

Tehniks põhieesmärkideks turuosa säilitamine Eestis ja teises riikides, positsiooni tugevdamine muudel turgudel ning teenindustaseme jätkuv parandamine.

Tegevuskeskkonna üldine (makromajanduslik) areng ei avaldanud mõju ettevõtte majandustulemustele.

Ettevõtte äritegevus ei ole mõjutatud hooajalistest faktoritest.

Tegevusega kaasnenud olulised keskkonna- ja sotsiaalsed tegurid ettevõtte äritegevust ei mõjutanud.

Valuutarisk viitab riskile, et valuutakursside muutused mõjutavad varade väärtust ja tulusid eurodesse ümberarvestatuna ebaproportsionaalselt võrreldes kohustuste ja kulude väärtusega. Seda silmas pidades oleme avatud valuutariskile seoses nende valuutade vahetuskursside kõikumisega. Lisaks tekib valuutarisk seoses välisvaluutas fikseeritud kohustuste võtmisega.

Riskantsest tegevusest keeldumine on ettevõtte finantsinstrumentide finantsriski vähendamise eesmärk ja põhimõte.

Keskmine töötajate arv oli aruandeperioodil 9.

2022.a. oli ettevõtte käive 5 072 496 eurot.

Peamised finantssuhtarvud 2022 2021

Müügitulu (tuh eur) 5072 5745

Tulu kasv % -11,7 4,3

Brutokasumi määr % 14,1 9,6

Puhaskasum (tuh eur) 200 64

Kasumi kasv % 212,7 -50,4

Puhasrentaablus % 3,9 1,1

Lühiajaliste kohustuste kattekordaja (kordades) 3,4 3,5

ROA % 8,2 3,0

ROE % 11,3 4,1

STA TEHNIKS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.