Rohkema info nägemiseks:

TOILA-MET OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 808; jälgijaid - 11. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta TOILA-MET OÜ kohta arvamuslugu!"

TOILA-MET OÜ hetkeolukord

Juba 808 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 11 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Strateegiline otsus: Lõpetame äritegevuse
Juhatuse liige Endrik Küttis (21.03.2024): „Hoolikalt kaalutud otsusega, mis tulenevad mitmetest teguritest, planeerime äritegevuse lõpetada.“

Tegevusaruanne 2022

TEGEVUSARUANNE

Osaühigu Toila-Met põhitegevusala on tehnoloogiliste seadmete ja metallkonstruktsiionide valmistamine, montaaz, remont ja tehniline teenindamine. 2022.a. oli osaühingu müügitulu 86 tuhat eurot mis oli väiksem eelmise aasta käibest 5 tuhande euro võrra. Käibe languse tingis Ukraina sõja alguse pärast tellimuste vähememine. Samas on tööjõu puudus suur ja ei saa keskenduda suuremate tellimuste täitmisele. tegeleme ka edasi spetsiifiliste metallitööde valmistamisega. Masstoodangu valmistamise pakkumistest oleme pidanud ära ütlema kuna puuduvad musta metallpinna töötlemise ja viimistluse (abrassiivpuhastus ja värvimine) võimlused.

2023.a.oodame Eesti siseturu osa suurndada ja pikendada lepingut Rootsi partneriga. OÜ Toila-Met kahjum oli 2022.a. oli 7 tuhat eurot ja praegu on olukord kus netovara ei vasta seaduses toodud nõuetele. Osaühingu omakapitali on järel vähem kui pool osakapitalist. Osaühingu juhatus teeb kõik enesest oleneva, et 2023. aasta omakapitali ja osakapitali suhe tasakaalu viia. Juhatus on vastu võtnud otsuse suurendada osakapitali.

Osaühingus Toila-Met töötas 2022 aastal keskmiselt 4 töötajat (koos juhatuse liikmega) ja töötajate palgakulu oli 27 tuhat eurot. Ettevõtte juhatus koosneb 1 liikmest. Juhatuse esimees tegutseb ettevõtte tegevjuhina ja osühingul ei ole valitud nõukogu. Juhatuse liikmele maksti tasusid 2 tuhat aurot.

Osaühingu Toila-Met põhieesmärgiks järgmisel majandusaastal on toodete täiustamise kaudu ettevõtte turupositsiooni säilitamine ja kindlustamine senistel turgudel.

Põhivahendeid aruandeaastal ei soetatud. Osaühingu tugevaks küljeks on head oskustöölised kuigi noori on raskeleida metallitöötlemise erialale.

Aruande koostamise hetkel on Eestis Ukraina sõja tõttu tõusnud metalli hinnad ja tarnetähtajad ning see mõjutab palju meie tegevust.

TOILA-MET OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.