Rohkema info nägemiseks:

VALDEPOL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2288; jälgijaid - 29. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta VALDEPOL OÜ kohta arvamuslugu!"

VALDEPOL OÜ hetkeolukord

Juba 2288 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 29 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga ja kommenteeritud 5 korda.

Tegevusaruanne 2022

Oü valdepol alustas oma majansutegevusega 1999. aasta augustis. Firma põhitegevuseks on puidust toodete sh. Mööbli tootmine ja selle realiseerimine Eesti Vabariigis. Vähesel määral eksporditakse ka ettevõttes valmistatud tooteid Euroopaliidu liikmesriikidesse. 2022. aastal oli Oü VALDEPOL müügitulu 1 259 070 eurot, mis on 11% suurem, kui 2021 aastal. Ettevõtte 2022 aasta müügitulust 4% moodustas eksport.

Suuri investeeringuid ettevõte hetkel ei planeeri. 2022 alguses soetati digitaalse lauaga formaatsaag, mis annab võimaluse täpsemalt ja kiiremalt töid teostada. Seoses ebastabiilse olukorraga laenuturul, tasub ettevõte 2023 aastal ära järelejäänud laenujäägi.

Seoses tellimuste vähenemisega, mis on tingitud keerulisest majandusolukorrast maailmaturul, ei suuda ettevõte ilmselt enda majandustulemusi parandada. Loodame eelkõige säilitada töökohad ja eelneva paari aastaga sarnased majandustulemused.

VALDEPOL OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.