Rohkema info nägemiseks:

SIR AUTORENT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Sir Autorent pakub nii era- kui äriklientidele lisaks lühirendile ka täisteenusliisingut ehk täisteenusrenti.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus teekond on sama nauditav kui sihtkoht. Meie missioon on lihtne: pakume mitmekesist rendisõidukite laevastikku, alates väledatest kompaktautodest, mis viivad teid läbi linnatänavate, kuni luksuslike premium-klassi sõidukiteni, tagades, et ükskõik millise sündmuse puhul on meil teie vajadustele vastav täiuslik valik.

Kujutage ette vabadust uurida oma tempos, mugavust avaras minibussis teie perepuhkuse jaoks või mugavust täisteenindusega rendi puhul teie ärireisil. Meiega on iga reis kohandatud teie eelistustele, sest usume, et peaksite saama ülima sõidukogemuse. Meie loosung, Sõida oma teekonda, oma moodi, võtab kokku meie pühendumuse teie isiklikule seiklusele.

Meie laevastik on hoolikalt hooldatud ja varustatud erinevate valikutega, et parandada teie rendikogemust. Valige ökonoomseid mudeleid säästlikuks reisimiseks või lubage endale luksust meie premium-valikute hulgast. Vajate lisaruumi pagasi või varustuse jaoks? Meie minibussid ja kaubikud on teie teenistuses. Ja neile, kes soovivad meelerahu, pakuvad meie täisteenindusega rendivalikud kõikehõlmavat katvust muretuks teekonnaks.

Meie teenuse südames on pühendumus mugavusele ja kliendirahulolule. Broneerimine on lihtne, hinnastamine läbipaistev ja ilma peidetud tasudeta. Meie renditingimused on loodud selged ja õiglased, tagades, et saate teele asuda kindlustundega. Ja kui vajate abi, on meie pühendunud meeskond vaid kõne kaugusel, valmis aitama teid teie rendivajadustega.

Liituge rahulolevate seiklejatega, kes on valinud meie teenused oma transpordivajaduste jaoks. Olgu teil plaanis maanteereis, korporatiivürituse haldamine või lihtsalt usaldusväärse sõiduki vajadus päevaks, oleme siin, et see teoks teha. Sõida oma teekonda, oma moodi—partneriga, kes mõistab iga miili tähtsust.

Avastage meie sõidukite valikut täna ja astuge esimene samm meeldejääva reisi suunas. Valikud nagu bussirent, autorent, sõiduautode rent, minibusside rent ja täisteenindusega rent, teie ideaalne sõiduk ootab.

SIR AUTORENT OÜ kontaktid

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

SIR AUTORENT OÜ tegevusaruanne 2022

2022. aastal jätkas OÜ Sir Autorent traditsioonilise äritegevusega ja eelmistel aastatel saavutatud turuosa kindlustamisega. 2022. aastal moodustas OÜ Sir Autorent müügitulu 452 473 eurot. Ettevõte lõpetas 2022. aasta 32 695 eurose kasumiga. OÜ Sir Autorent keskmine töötajate arv majandusaastal oli 3 inimest. 2022. aastal moodustasid ettevõtte tööjõukulud 39 459 eurot. Ettevõtte juhatusele töötasu ei makstud. OÜ Sir Autorent põhieesmärgiks järgmisel majandusaastal on teenuste müügimahu ning turuosa suurendamine. Hannes Luht Juhatuse liige

Dropdown

kõik artiklid

5 põhjust, miks minibussi rentimine on ideaalne teie järgmiseks grupireisiks

Grupireisid võivad olla põnevad ja meeldejäävad, kuid kõigi jaoks transpordi koordineerimine võib olla väljakutse. Siin tuleb mängu minibussi rentimine kui idea
ssb.ee
Grupireisid võivad olla põnevad ja meeldejäävad, kuid kõigi jaoks transpordi koordineerimine võib olla väljakutse. Siin tuleb mängu minibussi rentimine kui ideaalne lahendus. SIR AUTORENT OÜ pakub kaasaegsete, mugavate minibusside laevastikku, mis on täiuslik teie järgmiseks grupiseikluseks. 1. Kulusäästlikkus Minibussi rentimine võib olla üllatavalt kulusäästlik, eriti kui kulud jagatakse grupi vahel. See tihti ületab rongide, lennukite või mitme auto kohta arvestatud inimese kohta maksumuse. Transpordiliikide kulude võrdlus Rendikulude jagamine vähendab üksikisiku finantskoormust 2.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.