Rohkema info nägemiseks:

FALARIS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume külalistele võimalust nautida nii rahulikku puhkust kui ka aktiivset loodusega seotud tegevust Jõgevamaal.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Koseveski puhkekeskus on ideaalne paik neile, kes otsivad looduslähedast ja idüllilist keskkonda erinevate sündmuste ja koosviibimiste korraldamiseks. Meie asukoht on Jõgevamaal, Mustvee vallas, kus oleme Kose järve ääres, ümbritsetud kaunist loodusest ning rohelisest ümbruskonnast.

Otsite ideaalset kohta sünnipäeva, pulma, suvepäeva või seminari korraldamiseks? Meie puhkekeskus on selleks loodud! Pakume erinevaid võimalusi, et muuta teie sündmus meeldejäävaks ja lõõgastavaks.

  • Meil on kokku 31 magamiskohta, mis tagavad ööbimise mugavuse kõigile külalistele.

  • Lisaks majutusele saate rentida eraldi sauna koos hubase puhkeruumiga, et end tõeliselt lõõgastada.

  • Ümbritsev loodus pakub mitmekesiseid tegevusi, sealhulgas kanuusõitu, rattasõitu, kalastamist ja palju muud. Nautige rahu ja vaikust ning looduse imesid.

Koseveski puhkekeskus sobib ideaalselt ka neile, kes otsivad looduslähedast puhkust ja soovivad eemalduda linna melust. Meil on lõkkeplats ja grillimisvõimalused, mis muudavad õhtud sõprade ja perega eriliseks.

Kui soovite broneerida meie puhkekeskust või saada lisateavet, võtke julgesti ühendust meie meeskonnaga. Oleme siin, et teid aidata ja tagada, et teie sündmus või puhkus oleks täiuslik ja meeldejääv.

Koseveski puhkekeskus kutsub teid veetma aega looduses, nautides kaunist keskkonda ja kogedes unustamatuid hetki. Oleme siin, et teie unistused teoks saaksid. Tere tulemast meie loodusparadiisi!

Võta ühendust ja broneeri majutus!

info@koseveski.ee
+372 502 6498

FALARIS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari O.

Suurepärane koht perepuhkuseks! Aktiivsed tegevused ja hubane majutus.

- Karl P.

Sain kauaoodatud kala! Kalameeste paradiis!

- Tiina S.

Koseveskis olid meie pulmad unustamatud!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

FALARIS OÜ tegevusaruanne 2022

Antud blogipostitus keskendub ülevaate andmisele ettevõtte majandustegevusest aastal 2022, mis hõlmas perioodi 01.01.2022 kuni 31.12.2022. Selle aasta jooksul oli ettevõtte peamiseks tegevusalaks põllumajandus, kusjuures põhirõhk oli nisu ja rapsi kasvatamisel. Lisaks põllumajandusele rentis ettevõte välja oma kasutuses olevat puhkemaja Koseveskil, Saare vallas. 2022. aastal haldas ettevõte Koseveski puhkekompleksi, mille üldpindala on 600 m2. Kompleksis on ööbimiskohti 24 inimesele, mis teeb sellest ideaalse koha suurematele seltskondadele või üritustele. Kompleksi kasutusvaldus on

Dropdown

kõik artiklid

Miks käia saunas?

Saun on paljude kultuuride aastasadu vana traditsioon ja tava, mis on tervislikult ja vaimselt lõõgastav. Kui astute sauna, sisestate te rahu ja mõnude maailma,
ssb.ee
Saun on paljude kultuuride aastasadu vana traditsioon ja tava, mis on tervislikult ja vaimselt lõõgastav. Kui astute sauna, sisestate te rahu ja mõnude maailma, mis võib märkimisväärselt parandada teie üldist elukvaliteeti. Selles artiklis uurime saunakultuuri ja selle võimsaid mõjusid tervisele ja heaolule. Üks sauna peamisi eeliseid on selle lõdvestav mõju kehale. Kui astute saunaruumi, tõuseb temperatuur ja higistamine algab intensiivselt. See protsess aitab kehal vabaneda toksiinidest, puhastades naha poorid ning parandades vereringet. Lihaspinged kaovad ja te tunnete, kuidas stress ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.