Rohkema info nägemiseks:

PARALEPA SADAM OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 470; jälgijaid - 9. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta PARALEPA SADAM OÜ kohta arvamuslugu!"

PARALEPA SADAM OÜ hetkeolukord

Juba 470 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 9 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Paralepa Sadam on ettevõte, mis tegeleb jääteede rajamise ja hooldusega, teede ehitusega.

2022. aastal ei saanud ettevõte tegeleda oma tgavapärase tegevusega, kuna soe talv takistas jäätee rajamist ja pandeemia tõttu jäid mitmed ettevõtmised tegemata.

Tulud, kulud ja kasum 2022. aastal moodustas OÜ Paralepa Sadam müügitulu 20070 eurot. Müügitulust moodustas 100% teenuste müük

Personal

OÜ Paralepa Sadam tegi kõik muud tööd majandusaastal oma jõududega.

Ettevõtte juhatuse esimehele ja liikmetele ei makstud mingeid tasusid. Tasustatud oli ainult 1 osanik, kes tehtu töö eest sai vastavalt töötasu .

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks

OÜ Paralepa Sadam põhieesmärgiks järgmisel majandusaastal on firma turupositsiooni säilitamine ja kindlustamine olemasolevatel turgudel.

Tuleb otsida alternatiivseid tegevusi, et kindlustada ettevõtte jätkusuutlikus.

PARALEPA SADAM OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.