Rohkema info nägemiseks:

OG ELEKTRA TOOTMINE AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 7557; jälgijaid - 113. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta OG ELEKTRA TOOTMINE kohta arvamuslugu!"

OG ELEKTRA TOOTMINE AS hetkeolukord

Juba 7557 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 113 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Äritegevuse ülevaade

Aktsiaselts OG Elektra Tootmine põhitegevusala on liha- ja lihatoodete tootmine, töötlemine, säilitamine ning hulgimüük. Ariühing tegeleb ka kulinaarsete toodete ja lihtpagari ja kondiitritoodete tootmise ja müügiga.

Majandusaasta lõpetati 3 024 tuhat eurot kasumiga. See annab kindlustunde selles osas, et tehtud otsused tootmisprotsesside täielikuks ümberkorraldamiseks on olnud tulemuslikud.

Igal aastal pööratakse väga suurt tähelepanu tootmistsehhide parendustöödele. Need ei ole ilmtingimata suured ümberehitused, pigem tegeleme jooksvalt väiksemamahulisemate parandustega. Näiteks pagaritsehhile jaheväljastusala loomine. Suuremahulistest töödest teostati 2023 aastal kõigile tootmistsehhidele väljastusala ette estakaad koos laadimistunneliga, mis tagab veel paremad tingimused kauba laadimisele.

2023 aastal oli katsumuseks olulised toorme hindade tõusud, mis omakorda tingisid vajaduse korrigeerida toodangu väljamüügihindasid.

Toiduainete hinnamuutused tingivad koheselt tarbimise vähenemise.

Õnneks on tarbijate ostuharjumused taastunud ning peamine kaupluskett kus ettevõte toodangut realiseeritakse on ka pidevas laienemises, mis võimaldab järjepidevalt hoida toodangu mahtusid ikka kasvus.

Mahtude kasvust tulenevalt on 2023. aasta jooksul soetatud lisaks väikeseadmeid nagu pakkemasinad ja etiketeerijad. Suuri tehnoloogilisi muutusi tehtud ei ole. Suurem muudatus on planeeritud 2024 aastasse kui vortsitsehhi toodangu pakendamisel võetakse kasutusele uuemate võimalustega pakkeliin.

Vastutustundlik ettevõtlus

Ettevõte on aastaid järginud vastutustundliku ettevõtluse toimimise aluseid, seal hulgas aus konkurent, null tolerants korruptsioonile ja altkäemaksule, turvaline tarneahel, turvaline töökeskkond, keskkonna säästlikkus. Vastutustundliku ettevõtluse raames on viimaste aastate jooksul suuremat tähelepanu pööratud turvalise töökeskkonna loomiseks ja tootmisprotsesside keskkonna säästlikkuse tagamiseks. Püüame leida võimalusi korduvakasutatavate rühmapakendite kasutamiseks, et vähendada plastik ja kile prügi.

Tervist toetava projekti raames on vaadatud üle kaubamärkide Grossi Pagarid, Grossi Lihameistrid ja Grossi Köögid nime all toodetavate toitude retseptuurid, et soola, suhkru ja rasva sisaldus toodetes oleks minimaalne ja kiudainete rikaste toodete osakaalu suurendada. Projekti raames toodi majandusaastal turule uusi tervist toetavaid tooteid, sh riis köögiviljadega, verivorst ahjuõnaga, kohupiima-vaarika tort, meekook.

Töötervishoiuarsti soovituste alusel ja, et ennetada töötajate sundasenditest tekkivaid tervisekahjustusi, on ettevõtte töötajatel võimalik kasutada kaasaegse sisustusega treeningsaali nii jõumasinatel treenimiseks kui ka aeroobsete treeningute läbiviimiseks. Spordisaali kasutamine töötajate poolt on jätkuvalt väga intensiivne, mis näitab, et ettevõtte juhtkonna poolt vastu võetud otsus töötajatele kehalise liikumise võimaluste loomiseks oli ainuõige.

Traditsiooniks on juba saanud koos jaekaubandusettevõttega Aktsiaselts OG ELEKTRA ühise uusaastapeo pidamine, mis käesoleva aasta alguses jälle võimsa ühisüritusena sai korraldatud.

Juhtimine

Ettevõte juhtimises lähtutakse läbipaistvuse, avatuse, aususe ja eetikapõhimõtetest. On oluline, et kõik töötajad ja juhid järgiksid kõrgemaid eetikastandardeid. Lubamatu on mistahes kujul või vormis esinev korruptsioon. Kõigil on kohustus olla tööl vastutustundlik ja järgida ettevõtte tegevusjuhiseid, sh töökorraldusreegleid, juhtkonna seadusjärgseid korraldusi, privaatsuspoliitika põhimõtteid ja muid ettevõtte poolt heaks kiidetuid väärtushinnanguid. Ametiasutuste ja selleks õigustatud isikute päringutele vastab ettevõte õigeaegselt , esitades tõepärast teavet. Kõik ettevõtte majandusaasta tegevused on avalikud.

Riskijuhtimine

Selleks, et mingi sündmus või olukord ei mõjutaks negatiivselt ettevõtte jätkusuutlikkust on läbi viidud riskijuhtimine, mille raames tuvastati riskid, hinnati nende võimalikku mõju ettevõttele ja töötati välja meetmed riskide maandamiseks.

Ettevõtte jaoks on peamised riskid: tarneahela häired, tururisk, finantsrisk, regulatiivsed muutused ja kliimamuutustest tulenev risk.

OG ELEKTRA TOOTMINE AS kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.