Rohkema info nägemiseks:

METREX MÕÕTEKESKUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 713; jälgijaid - 7. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta METREX MÕÕTEKESKUS OÜ kohta arvamuslugu!"

METREX MÕÕTEKESKUS OÜ hetkeolukord

Juba 713 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 7 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,1 punktiga ja kommenteeritud 3 korda.

Tegevusaruanne 2022

Osaühingu tegevuse aluseks on 28.03.2000.a.kinnitatud põhikiri ,mille kohaselt esindab ning juhib osaühingut juhatus.Aruandeaasta majandustegevuse eest on vastutav juhatuse liige (juhataja) Mati Orav .Põhikirjalistest tegevusaladest tegeldi aruandeaastal mõõtevahendite taatlemise,kalibreerimise ning justeerimisega.Samuti osutati klientidele transporditeenuseid..

Aruandeperioodil on Metrex Mõõtekeskus OÜ oluliselt laiendanud oma püsiklientuuri ja seda püütakse teha ka edaspidi.Selle eelduseks on võimaliklut lai nomeklatuur mõõtevahendite taatlemisel ja kalibreerimisel , mis aitab paremini katta erinevate klientide vajadusi. Seda silmas pidades on hangitud juurde täiendavaid etalonmõõtevahendeid- ja seadmeid, sellel suunal on tehtud vajalikke investeeringuid ning seda suunda jätkatakse.

Tootmistegevuse kindlustamisel on oluline osa transpordivahenditel,kuna üle 80 % töödest toimub väljaspool Pärnu maakonda.Seetõttu on võetud kindel suund masinapargi uuendamisele ja kavandatud selleks uusi investeeringuid lähiaastateks.Samuti on väga oluline nõutekohaste laboriruumide olemasolu , milleks on samuti kavandatud täiendavaid investeeringuid lähiaastateks.

Kokkuvõtvalt võib öelda, et aruandeperioodil on Metrex Mõõtekeskus OÜ majandustegevus olnud edukas. Kõrgel professionaalsel tasemel personal , kavandatud investeeringud ning muud meetmed loovad eeldused selle jätkumiseks ka järgnevatel aastatel.

Mati Orav

Metrex Mõõtekeskus OÜ juhataja

METREX MÕÕTEKESKUS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.